Robinson Uitje

  • Beach Professionals
  • 10 - 500 personen
  • 11091
  • Beschrijving

Wil je een uitdagend programma waar jong en oud samen aan kan deelnemen?
Beach Professionals biedt een gevarieerd programma aan met uitdagingen waarbij samenwerking en plezier hebben centraal staat!

7 gevarieerde spelonderdelen
Het Robinson Uitje heeft 7 onderdelen waar op diverse vlakken de deelnemers worden uitgedaagd. Denk aan het gezamenlijk maken van de teamvlag en bedenken van een kreet om als subteam het op te nemen tegen de collega's of vrienden. Denk verder aan Katapult bouwen en kokosnoot schieten, Mega Jenga, Wandelende A, Toren van Hanoi, Het Waterspel en de Finale!

Iedereen kan hieraan meedoen
Jong en oud, fors of tenger, groot of klein: elke deelnemer brengt zijn kwaliteiten in en is essentieel om de opdrachten tot een goed einde te brengen. Je zult uitgedaagd worden op vlakken zoals kracht, lef, creativiteit en uithoudingsvermogen.

Flexibel in te zetten voor uw wensen
Ons spel is flexibel in te zetten zodat er vaak zonder meerkosten plaats voor uw specifieke wensen zijn! Denk aan duurzaam of een extra teamtraining element voor bedrijven. Maar er is nog meer...

Gescherp geprijst en uitstekende horeca aan het strand
Wij bieden deze activiteit aan tegen een gunsitge prijs, waarbij het natuurlijk mogelijk is naderhand met z'n allen heerlijk te dineren of van een BBQ arrangement gebruik te maken in bijvoorbeeld een van de strandpaviljoens van Scheveningen. Wij hebben met de besten hiervan contact.
Ook kan het georganiseerd worden op het stadsstrand van Amsterdam, in Zandvoort en Hoek van Holland.

Wil je meer weten? Vraag bij ons vrijblijvende een offerte aan via het aanvraagformulier!

Ligging uitje

Wij verzorgen ons Robinson Uitje op diverse plekken zoals Scheveningen, Hoek van Holland Amsterdam en ook in Zandvoort kunnen wij jullie prima van dienst zijn!

#expeditierobinson

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!