Beachgames in Gouda - WegmetdeBaas (1)

In de rubriek bedrijfsuitje Beachgames in Gouda op WegmetdeBaas vindt u ontspannende, inspannende en spannende bedrijfsuitjes op de verschillende stranden en stadsstranden van Nederland en daarbuiten! Bbedrijfsuitjes Beachgames in Gouda zijn niet zomaar wat spelletjes doen op het strand, maar er zijn vele mogelijkheden te ontdekken op de stranden. U kunt... Lees meer
In de rubriek bedrijfsuitje Beachgames in Gouda op WegmetdeBaas vindt u ontspannende, inspannende en spannende bedrijfsuitjes op de verschillende stranden en stadsstranden van Nederland en daarbuiten!
Bbedrijfsuitjes Beachgames in Gouda zijn niet zomaar wat spelletjes doen op het strand, maar er zijn vele mogelijkheden te ontdekken op de stranden. U kunt tijdens een Beachgame in Gouda kiezen voor bijvoorbeeld Pirates of the Carribean, Powerkiten, Expeditie Robinson of vliegeren. Alle games kunnen worden afgesloten met een heerlijke bbq op het strand!  

Geniet samen met uw team van een overgetelijke dag, middag of ochtend op het strand. Tijdens een bedrijfsuitje beachgames in Gouda kunt u kiezen om gericht samen te werken tijdens een activitetit maar u kunt ook kiezen om nieuwe activiteiten te leren zoals kiten. Of wat dacht u van zandsculpturen maken, beachvolleybal of frisbee spelen?! WegmetdeBaas heeft voor u de meest bijzondere en spannendste bedrijfsuitjes in de rubriek Beachgames in Gouda bij elkaar verzameld. Bij ons vindt u alles compleet op 1 site, op het strand naar keuze! https://www.wegmetdebaas.nl/beachgames
In deze categorie hebben wij aanbod in Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland.
Uitgebreid zoeken
Spel & Ontspanning
Sportief & Actie(f)
Creatieve Uitjes
Workshops
Eten, Drinken & Feesten
Teambuilden
Incentives
Aantal personen
Zoeken
WegmetdeBaas.nl