Escape the Bunker

  • ABC Events
  • 40 - 500 personen
  • 21407
  • Beschrijving

Escape the bunker. (Escaperoom, museumbezoek en zelf een legervoertuig besturen)
Bij aankomst op voormalige vliegbasis Soesterberg zijn hoop legervoertuigen te zien en is een hoop informatie te vinden over de militaire geschiedenis. Na een bezoek aan het museum wordt het gezelschap meegenomen de bunker in.

In de bunker is het de bedoeling om te allen tijden, de uitbraak van de oorlog te voorkomen. Dit kan je alleen doen door de opdrachten goed uit te voeren en de juiste keuzes te maken met het gehele team, zowel in de eigen ruimte, als in de ruimte waar het andere team zich bevindt.

Wanneer het niet gelukt is om de oorlog te voorkomen, dan zal er een verkenningsmissie uitgevoerd moeten worden met authentieke legervoertuigen uit de jaren ’50 en ’60. Rijd met deze voertuigen rondom het vliegveld om de juiste informatie te vinden om de code te kraken en als nog de uitbraak van de oorlog te voorkomen.

Sleutelwoorden: professionaliteit, teamspirit, creativiteit en avontuur.

Deze unieke missie kan naar wens uitgebreid worden, met een lunch, borrel, diner, geheel verzorgde overnachting met ontbijt en nog heel veel meer.

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in! 

Trefwoorden

Evenementenorganisatie, evenementen organiseren, personeelsfeesten organisatie, organisatiebureau, bedrijfsfeesten, totale verzorging van evenementen, feestdag, bedrijfsevenementen, survival, actieve uitjes, sportieve teamuitstapjes, sportief evenement, outdoor spel en ontspanning, outdoor sport en actie, evenementenbureau, teambuilding, teamtraining, samenwerking, activiteiten programma, sportief arrangement, personeelsfeesten, ontspannende bedrijfsuitstapjes.

 

Ligging uitje

Deze missie vind plaats rond Soesterberg, Utrecht, Soest.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!