Buitenlandse groepsreis in Zwolle (13)

Beloon uw medewerkers met een incentive in Zwolle. Van skitrip tot een stedentrip, u vindt een reis incentive in Zwolle op WegmetdeBaas.
Teambuildingsspellen, FIT Challenge Teambuildingsspellen, FIT Challenge Teambuildingsspellen, FIT Challenge

FIT Challenge

7107
Teambuildingsspellen: De Fit Challenge, samen met je collega’s maar toch apart van elkaar, om ook in beweging te blijven. Geen sportschool of fysieke opdrachten, maar door middel van een persoonlijk spel! Dagelijks kan men, in de eigen omgeving, deelnemen aan het spel.  Foto, video opdrachten, challenges, ..
Van 15 tot 1000 personen
TB Events, Moorddiner TB Events, Moorddiner TB Events, Moorddiner

Moorddiner

7095
TB Events: Coronoproof een uitje organiseren? Het kan! Een avondje ongecompliceerd genieten. Heerlijk. Totdat… Ga lekker zitten en geef je oren en ogen (en mond!) de kost. Er is een moord gepleegd en die ga jij tussen de gangen door oplossen. Plaats delict is plaats diner: bloedstollend en ijskoud aan ..
Van 5 tot 800 personen
Art of Events Productions, Bosgolf Art of Events Productions, Bosgolf Art of Events Productions, Bosgolf

Bosgolf

5268
Art of Events Productions: BOSGOLF. De leukste variant op het echte golf en geschikt voor iedereen!   Even er tussenuit We nodigen u graag uit om te komen ‘Bosgolfen,’ een leuke en verassende variant op gewoon golf, waarbij gezelligheid, team-work en competitie hand in hand gaan. U kunt daarbij op een ..
Van 15 tot 150 personen
In deze categorie hebben wij aanbod in Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland.
Uitgebreid zoeken
Spel & Ontspanning
Sportief & Actie(f)
Creatieve Uitjes
Workshops
Eten, Drinken & Feesten
Teambuilden
Incentives
Aantal personen
Zoeken
WegmetdeBaas.nl