Trendy personeelsuitje naar Parijs in Frankrijk

  • Incentive Direct
  • 10 - 1000 personen
  • 10538
  • Beschrijving

- 3-daags personeelsuitje
- Thalys naar Parijs
- 3* hotel in het centrum
- vrolijke fietstour
- dinner cruise of latin dinner show
- vrije tijd

De gasten gaan Parijs verkennen per fiets. Onder begeleiding van een gids bezoekt u in 3 uur tijd verschillende interessante wijken van de stad. Op deze manier komt u op plekken waar normaal gesproken geen toerist komt. U fietst door nauwe straatjes, langs parkjes en de schitterende gebouwen van Parijs.

's Avonds staat er een Dinner Cruise op de Seine op de agenda. Paris by night! Ontdek vanavond de mooiste bezienswaardigheden vanaf het water. Aan de voet van de Eiffeltoren ligt een boot op onze gasten te wachten. Door de grote ramen heeft men een prachtig uitzicht op de verlichte monumenten langs de Seine. Aan boord wordt een uitstekend 3 gangen menu geserveerd.

De groep bezoekt Montmartre. Deze charmante wijk is nog even aantrekkelijk als vroeger en de dorpse atmosfeer is merkwaardigerwijs intact gebleven. De gasten wandelen door de wijk waarbij men door de kronkelende straatjes loopt langs gezellige pleintjes zoals Place du Tertre en over de lange trappen van de Sacré Coeur.

Incentive Direct organiseert ook incentivereizen naar Spanje, Ierland, Malta, IJsland, Turkije, Marokko, Hongarije, Schotland, Italie, Portugal, Dubai en talloze andere bestemmingen.

Vraag een offerte om precies te weten wat er allemaal in het arrangement is opgenomen.

Ligging uitje

Parijs, Frankrijk

Prijsindicatie:
€ 1.045,- per deelnemer.

Trefwoorden
Incentive, reizen buitenland, groepsreizen Europa, groepsuitjes, teamuitstapjes, stedentrips, bedrijfsuitjes buiten nederland, zakenreizen, personeelsfeesten in het buitenland, actieve reizen, ontspannende groepsreisjes, teambuilding, incentivebureau, incentive organiseren, personeelsuitjes, personeelsreizen, uitstapjes.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!