Beachgames in Amstelveen - WegmetdeBaas

Filteren

Filters

LenteUitjes
Spel & Ontspanning
City & Beachgames
Sportief & Actief
Workshops
Creatieve uitjes
Teambuilden
Eten, Drinken, & Feesten
Incentives
Online
Zoekwoord
Zoekwoord
Gebied
Personen 0+
0
0
500
0500+
1 uitjes gevonden gevonden gebaseerd op de volgende filters
 • Beachgames
 • Plaats, regio of provincie: Amstelveen
  • Kwalitatief aanbod van uitjes
  • Direct contact
  • Unieke content van uitjes

  Test account

   

  Ik maak er nu wat anders van, even als test k ga deze even aanpassen om te zien hoe dit werkt, en dan keur ik het goed, en even een test

  De Beach Olympics heeft alles in huis voor een onvergetelijke dag met veel actie en plezier in een strandomgeving. Een nfantastische invulling voor een bedrijfsuitje of personeelsdagje.

   

  n na de activiteit napraten met een hapje en een drankje. Wij maken graag een voorstel voor catering naar wens.

  Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in! Of bel direct met: 06 86112285

  15 - 1500 personen

  Over deze pagina

  In de rubriek bedrijfsuitje Beachgames in Amstelveen op WegmetdeBaas vindt u ontspannende, inspannende en spannende bedrijfsuitjes op de verschillende stranden en stadsstranden van Nederland en daarbuiten!
  Bbedrijfsuitjes Beachgames in Amstelveen zijn niet zomaar wat spelletjes doen op het strand, maar er zijn vele mogelijkheden te ontdekken op de stranden. U kunt tijdens een Beachgame in Amstelveen kiezen voor bijvoorbeeld Pirates of the Carribean, Powerkiten, Expeditie Robinson of vliegeren. Alle games kunnen worden afgesloten met een heerlijke bbq op het strand!  

  Geniet samen met uw team van een overgetelijke dag, middag of ochtend op het strand. Tijdens een bedrijfsuitje beachgames in Amstelveen kunt u kiezen om gericht samen te werken tijdens een activitetit maar u kunt ook kiezen om nieuwe activiteiten te leren zoals kiten. Of wat dacht u van zandsculpturen maken, beachvolleybal of frisbee spelen?! WegmetdeBaas heeft voor u de meest bijzondere en spannendste bedrijfsuitjes in de rubriek Beachgames in Amstelveen bij elkaar verzameld. Bij ons vindt u alles compleet op 1 site, op het strand naar keuze! https://www.wegmetdebaas.nl/beachgames