Ontmantel de virtual BOM

  • Virtual reality op locatie
  • 2 - 300 personen
  • 10997
  • Beschrijving

Jullie willen een unieke teambuilding activiteit? Dan is ontmantel de BOM precies iets voor jullie! 

Bij een eerste kennismaking met de virtual reality wereld vinden wij het belangrijk dat iedereen dit op zijn/ haar eigen tempo kan doen. 
Met het spel ontmantel de Virtuele Bom kan iedereen op zijn/ haar eigen manier kennis maken. 

Wat houdt het spel in?

Per groep van 2 tot 4 personen zet 1 iemand de bril op. Waarom maar 1 iemand? De andere spelers krijgen een aantal posters voor zich. De persoon met de bril ziet een gecompliceerde bom die hij of zij moet ontmantelen. Door goede communicatie moet hij duidelijk zien te maken wat hij of zij ziet. Degene met de bril heeft werkelijk geen idee wat de rest ziet. De overige groepsleden hebben namelijk de oplossing van een bom maar hoe moeten zij dit uitleggen aan degene met de bril. Dit is aan jullie! Iedere bom duurt 5 minuten. Na deze 5 minuten wordt de bril doorgegeven en volgt er een nieuwe bom. De bommen worden steeds lastiger. Welk team lost de meeste bommen op binnen de tijd?! Communiceren is de key bij het ontmantelen van de bom. Hiernaast is er ook geduld, creativiteit en stressbestendigheid bij nodig om de bommen te ontmantelen.




Voor wie bieden wij dit aan?

- Bedrijven
- Bedrijfuitjes
- Teamuitjes

Geen teambuilding, wel fun?

Willen jullie graag zelf kiezen welke games jullie spelen? Dit is ook zeker mogelijk! Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte onderstaand aanvraagformulier in!

Ligging uitje
Wij komen 24/7 op iedere locatie in de BeNeLux!!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!