Zeepkistenrace Original

  • AA Events Europe
  • 16 - 80 personen
  • 22634
  • Beschrijving

  Teambuilding en echte actie! Bij dit bedrijfsuitje gaat u met uw collega’s een zeepkist bouwen, vanuit een eigen ontwerp! Welk team heeft het beste ontwerp, dat het snelst of juist goed stuurbaar is? Hierbij is vindingrijkheid en samenwerken een must. Na een paar uur bouwen, kan dan de race beginnen!

  Dit bedrijfsuitje is een van onze klassiekers (sinds 2014).  Ideaal als middag activiteit, waarbij u eerst met uw team een ontwerp maakt. Na ongeveer 30 minuten gaat uw team van start. Dachten sommigen het rustig aan te kunnen doen, zien ze de andere teams al serieus bezig zijn, waardoor er ineens keihard gewerkt wordt. Na ongeveer 2 uur zijn dan de eerste bolide's klaar voor een test rondje en wordt het parcours gereed gemaakt voor de race. Na de race is er een welverdiende borrel en kan er aansluitend een warm buffet aan toegevoegd worden. Totale tijd is dan ook 3,5 tot 6,5 uur.

 Sinds 2020 zitten we aan de haven van Vlaardingen. Ideaal voor de welverdiende borrel na afloop met uitzicht op de haven. Wilt u na de borrel direct kunnen aanschuiven, dan zijn onze warme buffetten van diverse restaurants een aanrader!

MVO: Hiermee sponsort u de Zeepkisten Race Rotterdam. Bij groepen groter dan 24 sponsort u bovendien een zeepkist skelter voor een basisschool in Vlaardingen. Hierdoor kan  zo’n school meedoen aan de Zeepkisten Race Rotterdam, en hebben ze gelijk een skelter voor het schoolplein.

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

Ligging uitje

We zijn gevestigd in de KW-haven van Vlaardingen, in een historische fabriek. Met de borrel en eventueel het diner buffet heeft u dan ook uitzicht op de haven, waar schepen met grote hijskranen worden gelost en geladen.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!