Workshops keramiek en pottenbakken

  • Atelier Noord
  • 4 - 30 personen
  • 10688
  • Beschrijving

Beleef Atelier Noord, in een inspirerende en creatieve omgeving! Alle workshops kunnen worden gecombineerd en op maat gemaakt naar uw speciale wensen. 

Workshop pottenbakken & boetseren
Leer draaien op een elektrische pottenbakkersschijf! Laat je inspireren door de klei en maak samen een bijzondere schaal of een origineel kunstwerk. Alle kunstwerken worden na het drogen gebakken.

Workshop keramiek beschilderen & decoreren
Beschilder een eigen servies! Met vintage plakplaatjes kunnen hele leuke decors worden gemaakt. Het resultaat is vaatwasmachine bestendig.

Vrijgezellen & familie feestjes
Vier het in een inspirerend atelier! Voor een creatief begin van een gezellige en onvergetelijke dag. Koffie, thee, drankjes en hapjes zijn inbegrepen.

Info Atelier Noord:
Beeldend kunstenaar Zamira Jonker geeft al 25 jaar les aan teams en cursisten in Atelier Noord. Tijdens de workshops kan er zelfstandig of onder begeleiding gewerkt worden. In het atelier kan worden geboetseerd of een schaal met behulp van een mal worden gemaakt, gedraaid worden op een elektrische draaischijf en er kan servies beschilderd worden met een eigen ontwerp met of zonder plakplaatjes.
Er zijn veel voorbeelden aanwezig om inspiratie op te doen.
Alle geboetseerde of beschilderde kunstwerken kunnen na anderhalve week opgehaald worden.

Een workshop duurt gemiddeld 2 tot 2,5 uur. Uiteraard is dit uit te breiden met een heerlijk lunch/ diner voor of achteraf in een van de gezellige restaurantjes van Amsterdam. 

Vul voor meer informatie over dit creatieve uitje of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

Ligging uitje
Atelier Noord
Amsterdam
Voldoende gratis parkeerplaatsen!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!