Workshop Siersmeden en Smeed & Eet

 • Vuurspetters
 • 6 - 60 personen
 • 10471
 • Beschrijving

Vuur, kolen, staal, zweet en passie!
Een teambuilding/workshop Siersmeden is een ervaring voor het leven. Probeer het zelf en creëer met hamer en aambeeld de mooiste siervoorwerpen. U wordt begeleid door gediplomeerd smid Annelied van Dijk, een van de eerste vrouwlijke smeden van Nederland. 

Bedrijfsuitje
In de smederij organiseren we smeedworkshops voor bedrijven, particulieren, vrijgezellenfeesten en teambuilding met coach. Een workshop smeden duurt ongeveer 2 a 3 uur. De begintijd kan in overleg worden vastgesteld. De voorwerpen die u maakt variëren van stoere kachelpoken tot sierlijke haken, presse-papiers, woonaccessoires, messen en flessenopeners. U kunt ook kiezen om met de groep aan één voorwerp te werken.
Koffie, thee, fris en iets lekkers zijn altijd inbegrepen.


Smeed&Eet
Bij Vuurspetters kan een workshop smeden gecombineerd worden met het zeilen op een Botter of een diner in een leuk restaurant in de buurt.

(groepen kleiner dan 6 personen ontvangen een prijs op maat)

 • Samenwerking met lokale partners:
  Smeed & Eet met restaurant De Krachtcentrale en Hotel Nautisch Kwartier
  • Een dagdeel zeilen op een botter en een dagdeel smeden (zeer geschikt voor grotere groepen)
  • Voor evenementen kunt u een offerte op maat aanvragen

Kortom, voelt u het al branden? Zit u al op hete kolen? Snode plannen smeden. Al smedend wordt men smid van het eigen leven. Wie vuur wil hebben, moet de rook kunnen verdragen!

Ligging uitje

In de Botterwerf aan de Oude Haven in Huizen. 
Gratis parkeren op het terrein.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!