Workshop Schapendrijven - Teambuilding & Gedrag

  • Llanfarian Events
  • 4 - 200 personen
  • 10793
  • Beschrijving

CORONAPROOF UITJE. Teambuilding & Gedrag.
Krijg op ludieke wijze inzicht krijgen in uw eigen gedrag en dat van uw team waarbij de schapen de spiegel zijn. Met mooie metaforen legt u de link naar uw team. De Workshop Schapendrijven brengt u inzicht, inspiratie maar ook energie!

Afhankelijk van de doelstelling van uw bijeenkomst kunnen thema’s als samenwerking, communicatie, leiderschap, rollen binnen een groep, passie en ambitie centraal staan.

Hoe ziet de Workshop Schapendrijven eruit?
Door middel van diverse opdrachten brengt u samen de schapen in beweging. We beginnen eenvoudig, maar gedurende de workshop worden de oefeningen steeds uitdagender.

Ook krijgt u een exclusief kijkje in de bijzondere sport  Schapendrijven met Border Collies. Daarbij ziet u hoe we onze honden selecteren en trainen van pup tot volwassen sporthond. Een ware inspiratiebron welke bijzondere inzichten geeft om zeker mee te nemen naar de werkvloer.

Tot slot eindigt u de workshop met een uniek finalespel. Eén ding staat vast, dit is gegarandeerd de meest bijzondere vorm van schapendrijven ooit!

De Workshop Schapendrijven duurt circa 1,5 uur en is mogelijk in het Nederlands en Engels.

15 – 20 personen bij Llanfarian te Heteren € 820,- excl. btw.

Andere locatie  of andere groepsgrootte? Natuurlijk is dat mogelijk! Wij reizen door heel Nederland en delen van België. Groepsgroottes van 4 – 200 personen.

Waarom u kiest voor schapendrijven met LLanfarian Events

  • KWALITEIT: De focus ligt op het bereiken van uw doelstelling.
  • TOPNIVEAU: Door onze passie behoren we tot de top van de sport.
  • FLEXIBEL: We denken graag met u mee en leveren workshops op maat.
  • GECERTIFICEERD: In bezit van de juiste vergunningen, verzekeringen en (Q-koorts) vaccinaties.


Heeft u inhoudelijke wensen?

Met plezier vernemen we dit graag van u tijdens een telefonische voorbespreking. Zo sluit de workshop naadloos aan op uw bijeenkomst.

LLanfarian Events
De Workshop Schapendrijven wordt verzorgd door Serge of Ellen van der Zweep of één van hun enthousiaste teamleden. Allen zitten in de hoogste klasse van de wedstrijdsport schapendrijven met Border Collies. Op onze boerderij met meer dan 1000 schapen is er dagelijks veel werk voor onze honden. Gepassioneerd laten we u opgaan in ons werk, de sport schapendrijven én de magische samenwerking tussen baasje en hond.

Ligging uitje

BOERDERIJ LLANFARIAN
Onze eigen landelijke locatie in Heteren 
U bent  van harte welkom op onze eigen locatie: LLanfarian! Heerlijk in het buitengebied met uitzicht op de eindeloze weilanden. Even weg uit de drukte maar toch zeer goed bereikbaar! Op slechts 2 minuten van de A50 en 10 minuten vanaf de A12. We hebben voldoende gratis parkeerplaatsen. Meer informatie over onze locatie: www.llanfarian.nl 

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!