Indoor workshop pizza bakken

  • Lazzarella
  • 8 - 25 personen
  • 21921
  • Beschrijving

Wil jij de geheimen leren van de perfecte pizza? Met Lazzarella’s pizza workshop in pizzeria leer je alle stappen tot een overheerlijke Napolitaanse pizza. Leer hoe je de pizza met de hand groot maakt, deze naar jouw wens belegt en vervolgens afbakt op een temperatuur van wel 450° in een professionele houtgestookte steenoven. We heten je van harte welkom in onze pizzeria, maar de workshop is ook mogelijk bij jou op locatie!

Gezellig en leerzaam
Tijdens de workshop leer je alle kneepjes van het vak onder genot van een heerlijke antipasti en Italiaans drankje. Natuurlijk is het niet alleen leren pizza bakken, er komt ook een flinke portie gezelligheid kijken bij de hele ochtend/middag! Perfect dus voor teamuitjes of andere kleine of grote groepen om samen te werken, leren en genieten. Of je nu met collega’s, vrienden of familie bent: iedereen kan genieten van een onvergetelijke ervaring. 

En natuurlijk houden we ook een competitie erin, wat inhoudt dat de beste pizzabakker met een prijs naar huis gaat. Op deze manier hopen we dat iedereen vol passie en strijd pizza’s kan gaan bakken. 

Hoe ziet de indoor workshop eruit?

Nadat we je ontvangen met een glas prosecco zullen we iedereen van het begin tot eind meenemen door de reis van een Napolitaanse pizza: van het deeg tot het bakken! Na deze uitleg gaan jullie aan de slag met het echte werk van een pizzabakker. Als eerste maken we het deeg groot, zodat we een grote pizza krijgen en wel op de Napolitaanse manier. Daarna gaan we de pizza beleggen naar jouw wens en gaat iedereen hem vervolgens bakken in onze steenoven! Hierin kunnen tot wel 6 pizza's worden gebakken in 1,5 minuut. Deze pizza’s mag je natuurlijk zelf opeten!

Gedurende de workshop kan iedereen genieten van onze diverse antipasti gerechten, maar ook van onze verschillende Italiaanse dranken, zoals koffie, frisdrank, bier en wijn! We sluiten de dag af met tiramisu en door de beste pizzabakker van de groep bekend te maken.

Ook is het mogelijk om de workshop op locatie te doen: bekijk hiervoor Lazzarella´s pizza workshop op locatie.

Beschikbaarheid en prijzen

Van maandag t/m woensdag zijn wij de hele dag tot 22u beschikbaar, het tijdstip kunnen we overleggen. Van donderdag t/m zondag zijn we beschikbaar op tijdstippen van 12-16u of van 13-17u. De kosten van een workshop bedragen €59,50 p.p. ex btw. 


Voor meer informatie over de workshop pizza bakken kun je altijd op onze site kijken: https://lazzarella.nl/teamuitje-workshop-pizza-bakken/ of bel ons op 0413 - 288 647!

Ligging uitje

Het indoor uitje van Lazzarella is gelegen op Den Uil 11 in Erp. Er is genoeg parkeergelegenheid rondom het gebouw.  

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!