Workshop Hondenspiegelen - Leiderschap & Gedrag

  • LLanfarian Events
  • 1 - 20 personen
  • 10741
  • Beschrijving

Een originele leiderschapstraining, lekker buiten in de natuur.
Tijdens de Workshop Hondenspiegelen krijgt u een heldere kijk op uw eigen gedrag. De honden vormen in de workshop een
spiegel voor uw leiderschap. De reacties van de dieren zorgen voor mooie metaforen waarmee communicatie en persoonlijk
leiderschap in een ongewone context onderzocht worden. De roedel waarmee we werken bestaat uit Border Collies van
verschillende leeftijden en met diverse karakters. Border Collies zijn een zeer intelligent hondenras, waarmee succes wordt
gegarandeerd indien men de juiste snaar aanslaat. Dat laatste wordt steeds opnieuw de uitdaging!


Inhoud Workshop Hondenspiegelen 
Een introductie over roedelgedrag van honden geeft u inzicht in welke rollen de verschillende roedelleden vervullen in hun groep.
Met deze informatie kiest iedere deelnemer een hond uit onze roedel om mee te werken. Die keuze kan gebaseerd zijn op de
uitdaging die u ziet om juist met díe hond samen te gaan werken, dan wel een stukje herkenning en vertrouwen in het dier.

Afhankelijk van de groepsgrootte gaat u individueel, in tweetallen of in drietallen aan de slag met diverse opdrachten. We zoeken samen naar manieren om contact te leggen met de hond zodat deze met plezier met u wilt werken. We starten eenvoudig, maar de opdrachten worden steeds ingewikkelder waarbij afleidingsfactoren een steeds grotere rol gaan spelen.

We eindigen met een bijzonder en uniek spel waarbij de deelnemers met hun hond de ultieme uitdaging aan gaan/ Alle elementen die tijdens de workshop zijn beoefend zullen hierin
getest worden. De ultieme spiegel naar persoonlijk leiderschap!

De Workshop Hondenspiegelen duurt circa 1,5 uur en is mogelijk in het Nederlands en in het Engels.
Andere locatie  of andere groepsgrootte? Natuurlijk is dat mogelijk! Wij reizen door heel Nederland en delen van België. Groepsgroottes van 1 – 14 personen.

Waarom u kiest voor Hondenspiegelen met LLanfarian Events

  • KWALITEIT: De focus ligt op het bereiken van uw doelstelling.
  • TOPNIVEAU: Door onze passie behoren we tot de top van de sport.
  • FLEXIBEL: We denken graag met u mee en leveren workshops op maat.
  • GECERTIFICEERD: In bezit van de juiste vergunningen, verzekeringen en vaccinaties.

Heeft u inhoudelijke wensen?
Met plezier vernemen we dit graag van u tijdens een telefonische voorbespreking. Zo sluit de workshop naadloos aan op uw bijeenkomst.

LLanfarian Events
De Workshop Hondenspiegelen wordt verzorgd door Ellen van der Zweep of één van haar enthousiaste teamleden. Allen zitten in de hoogste klasse van de wedstrijdsport schapendrijven met Border Collies. Op onze boerderij met meer dan 1000 schapen is er dagelijks veel werk voor onze Border Collies. Gepassioneerd vertellen wij over ons werk en de sport én over de samenwerking tussen baasje en hond. Gegarandeerd dat wij u hierdoor inspireren en enthousiast maken!

Ligging uitje

BOERDERIJ LLANFARIAN
Onze eigen landelijke locatie in Heteren 
U bent  van harte welkom op onze eigen locatie: LLanfarian! Heerlijk in het buitengebied met uitzicht op de eindeloze weilanden. Even weg uit de drukte maar toch zeer goed bereikbaar! Op slechts 2 minuten van de A50 en 10 minuten vanaf de A12. We hebben voldoende gratis parkeerplaatsen.Meer informatie over onze locatie: www.llanfarian.nl 

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!