Winterwonderland

  • Flitz-events
  • 10 - 300 personen
  • 10988
  • Beschrijving

Winter wonderland / Apres ski Games

Ervaar de Oostenrijkse Après-ski gezelligheid geoon hier in ons prachtig koude kikkerlandje. Waan je in een prachtig ski dorp omringt door allerlei uitdagende Après-ski games. Wordt jij de nieuwe Après-ski koning/koningin?

Na een warm ontvangst, vergezeld met een warme chocomel of een heerlijk glaasje glühwein, worden de deelnemers meegenomen door de skileraren. De skileraren nemen u mee naar de plek van bestemming, waar u wordt verdeeld in verschillende teams, om zo de strijd met elkaar aan te gaan. Kan jij samen met je team de typische Oostenrijkse uitdagingen aan? Challenge yourself and your teammates!

  • Race tegen de andere teams op langlauf ski’s
  • sla zo snel mogelijk de spijker op de kop
  • vang jij de ijspegel?

Zijn jullie de echte kroegen tijgers van het bedrijf? Bewijs het dan maar, door de meeste punten te halen met het bierpulschuiven. Het is koud buiten dus de haard moet snel aan! Wie heeft als eerste genoeg hout om een vuurtje te kunnen maken?

De Après-ski games zijn een ideale combinatie van vertier, kennis, samenhorigheid, lol. Teambuilding met een hoog fun gehalte wat de onderlinge band van uw collega’s versterkt, wat weer een extra toevoeging heeft op het werk! Leer uw collega’s op een andere manier kennen, ontdek wie de creatieveling is, de afwachter of juist de strever! Een prachtige manier om uw collega’s in een ander daglicht te zien!

Bind de strijd aan met elkaar in verschillende Oostenrijkse dorpen, wordt jij met je team de winnaar van al deze dorpen? Dan mag je jezelf een echte Oostenrijker noemen!

Prijsuitreiking Winterwonderland:

Ter afsluiting zal de jury bekend maken welk team er heeft gewonnen. In overleg kan worden bepaald of u een jury aan wilt wijzen of dat wij zorgen voor een winnaar.

U kunt een keuze maken uit 6 verschillende spellen:

- TirolerKoe melken
- Bierpulschuiven
- Reuze Jenga 
- Sneeuw dart 
- Lederhosen hangen
- Nagel Schlag (+Quiz)
- Biatlon Schieten

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u onderstaand formulier invullen.

Vanaf 10 personen: €22,50
Vanaf 25 personen: €20,-
Vanaf 50 personen: €17,50
Vanaf 80 personen: €15,-

Ligging uitje

Scheveningen en Den Haag vanaf 10 personen
Op een andere locatie vanaf 25 personen

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!