Win voor de Voedselbank!

  • Uitjesbureau
  • 15 - 100 personen
  • 11124
  • Beschrijving

Het Voedselbank Stadsspel waarbij iedereen wint!
De Voedselbank zorgt ervoor dat mensen die een minimumbestaan leiden toch genoeg verse producten krijgen om gezond te leven. Een gezellig uitje zit er voor de klanten van de voedselbank, zeker in deze tijd, niet in. Daarom besloten wij een speciaal teamuitje te organiseren, dat naast hartstikke leuk ook nog eens bijzonder maatschappelijk verantwoord is. Samen met de voedselbank bedachten wij een uniek stadsspel waar u uw geitenwollen sokken niet voor hoeft te dragen en waar iedereen de winnaar is. De aard van dit bedrijfsuitje maakt dat dit bedrijfsuitje ook zeer gewild is in de non-profit sector.

Heeft u nu al zin in een maatschappelijk verantwoord bedrijfsuitje waarbij iedereen wint?

Wat houdt het voedselbank stadsspel in?
Onder professionele begeleiding gaat u tijdens dit bedrijfsuitje in kleine teams op 1,5 meter afstand de binnenstad naar keuze verkennen. Dit doet u aan de hand van allerlei gerelateerde opdrachten. Soms bestaat de opdracht uit het beantwoorden van kennisvragen en soms is er een foto-opdracht. Zo zijn er allerlei opdrachten die u kennis laten maken met de omgeving en de weetjes over de Voedselbank. Uiteraard houden we de sfeer gezellig en zoals beloofd, kunt u de geitenwollen sokken thuis laten. Aan het eind van het spel drinken we met zijn allen een drankje terwijl wij het totaalbedrag van de donatie met een grote cheque overhandigen. Inderdaad. Bij dit bedrijfsuitje strijdt u niet met teams tegen elkaar maar gezamenlijk. Terwijl u werkt aan hernieuwde teambuilding en saamhorigheid na de quarantaine periode zamelen we zo samen de grootste prijs van dit bedrijfsuitje in, een donatie in cash.

Hoe is de voedselbank bij dit spel betrokken?
Allereerst hebben wij gezamenlijk diverse creatieve spelelementen ontwikkeld. Daarnaast verzorgt de Voedselbank in overleg en op uw verzoek graag een presentatie voordat het spel van start gaat.

Bovendien doneren wij, mede namens u € 5,00 per persoon aan de voedselbank. Dit bedrag mag niet wereldschokkend klinken, maar voor vijf euro kan deze organisatie al een pakket samenstellen dat voldoende is voor een geheel gezin!

Wat heeft het Voedselbank Teamspel u te bieden?
Naast een hilarische middag, saamhorigheid en de wetenschap dat u daadwerkelijk maatschappelijk betrokken bent biedt dit bedrijfsuitje:
• Professionele begeleiding
• Tablet met Voedselbank app per team
• Beeld- en spelmaterialen van hoge kwaliteit 
• Prijsuitreiking met uiteindelijke cheque overhandiging
• Versnapering voor onderweg 
• Teambuilding 
• Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip 
• Te boeken vanuit uw kantoor, in iedere stad of andere gewenste locatie in Nederland. (In goed overleg)

Wij nemen dan direct contact met u op om alle vragen en wensen door te nemen en een offerte uit te werken.

Ligging uitje

Win voor de Voedselbank is te boeken in alle grote steden en bekende plaatsen van Nederland! Onder andere: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Den Bosch, Breda, Zwolle, Groningen, Nijmegen en Arnhem!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!