Wighland Games Teambuilding OP Locatie!

  • Outdoor Point
  • 10 - 300 personen
  • 22237
  • Beschrijving

Wighland Games zijn echte teambuilding activiteiten waarbij kracht, tactiek en vooral samenwerken erg belangrijk zijn! We kunnen de Wighland Games op 4 verschillende manieren aanbieden: 

Wighland Games MINI, tijdsduur 1 uur en geschikt voor groepen tot 32 personen. Erg goed in te zetten als bijvoorbeeld een leuke vergaderbreak. Er zal gestreden worden in groepjes van 4 tot 8 personen, door het sluiten van weddenschappen kunnen er ducten verdient en verloren worden. Het team met de meest ducaten wint! De spellen die aanbod zullen komen zijn:

  • Torenspin
  • Touwtrekken
  • Balpoint Parours 
  • De platte knoop 
  • Groepspenalty
  • Het dakgootspel 

Wighland Games COMPLEET,  tijdsduur 2 uur en geschikt voor groepen tot 64 personen. Hierbij zullen niet alleen de eerder genoemde team spellen aanbod komen, maar zal ook het Bamboestieken worden toegevoegd om het samenwerken en de teambuilding naar een hoger niveau te tillen. 

Wighland Games SUPER,  tijdsduur 3 uur en schikt voor groepen tot 200 personen. Dit is de Wighland Games compleet + Laser Kleiduifschieten, schiet met echte jachtgeweren omgebrouwd tot lasergun op plastic discs met een revlector dit met 180 km per uur door de lucht geschoten wordt. 

Wighland Games MEGA, tijdsduur 4-5 uur en geschikt voor groepen tot 300 personen. Dit is onze meest uitgebreide variant en zeer geschikt voor groete groepen teambuilding op locatie. Behalve de teamspellen, bamboestieken en laser kleiduifschieten komt en ook nog het handboogschieten bij! Een schot in de roos! Een prachtige ochtend of middag geheel in het teken van teambuidling! 

U kunt voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het formulier invullen.

Ligging uitje

Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Utrecht, Gelderland, Noord-Holland, Zuid-Holland, Brabant, Limburg en Zeeland kortom op iedere gewenste locatie door heel Nederland!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!