Wie is de Rat - Het sluwste spel van het jaar!

  • Uitjesbazen
  • 5 - 2500 personen
  • 10520
  • Beschrijving

Wie is te vertrouwen? En wie niet? Boek nu Wie is de Rat als stadsspel en ervaar een levensechte “De Mol” ervaring in een stad naar keuze.

Een van jullie is niet te vertrouwen, maar wie?
In een interactief spel ervaren jullie hoe het is om zelf te mollen. Geïnspireerd door “Wie is de Mol”, maar dan nét even anders. Werk samen met je teamgenoten en voltooi listige doe- en denkopdrachten om zoveel mogelijk geld bij elkaar te verdienen. Maar pas op: helaas is een iemand in het team niet te vertrouwen, maar wie?

Ontdek de stad en ontmasker De Rat

  • Een interactief stadsspel met “De Mol” elementen vol sabotage, verraad en teambuilding om een stad naar keuze te ontdekken.
  • Vernieuwde opdrachten, een interactieve app-game en diverse stemmingsrondes om de Rat aan te wijzen.
  • Inclusief verraderlijke begeleiding, bedrieglijke spelmaterialen en een spannende prijsuitreiking.

Win de strijd om de felbegeerde trofee
Jullie strijden in teams tegen elkaar. Het winnende team gaat naar huis met de felbegeerde trofee. Uiteraard worden de Ratten ook in de spotlights gezet voor het uitvoeren van de verschillende rattenstreken. Wij zijn benieuwd: wie kun jij nog vertrouwen in de toekomst?

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?
This time it’s showtime. Met 22 zelfontwikkelde activiteiten organiseert Uitjesbazen altijd het juiste bedrijfsuitje of teamuitje. Met 4.8 uit 5 sterren op basis van 350+ Google beoordelingen maken onze showmasters er een onvergetelijke ervaring van. 

Vul vrijblijvend voor meer informatie het aanvraagformulier in. Je ontvangt dan binnen één werkdag een persoonlijk advies op maat!

Ligging uitje

Wie is de Rat is te spelen op elke locatie in Nederland. Jullie kiezen de stad, wij komen naar jullie toe!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!