Wie is de Rat?

  • Huisbrand Events
  • 10 - 999 personen
  • 24606
  • Beschrijving

Wie is de Rat? In dit geheel vernieuwde spelprogramma ga we op ontdekkingstocht door de stad, maar met name op zoek naar die verdraaide Rat binnen uw team. Is er iemand die zich anders gedraagt dan normaal? Houd hem of haar dan extra in de smiezen. Het zou zomaar kunnen zijn dat hij/zij uw zuurverdiende rattengeld loopt te verkwisten. 'Trust nobody'!

Geheel geïnspireerd door het nog altijd razendpopulaire tv-programma 'Wie is de Mol' bevindt de Rat zich niet ondergronds, maar is hij de boel bovengronds aan het verstieren. In teams gaan we dit spelprogramma fanatiek van start. Na het scannen van een QR-code krijgt iedere deelnemer zijn rol toebedeeld. Bent u de Rat? Zet uzelf dan schrap. Zet uw beste pokerface op en onthoud onze speltips goed.

Welk team heeft de beste mix van communicatieve talenten, puzzelaars en creatievelingen? Halverwege en aan het einde wordt er digitaal gestemd op de Rat. Uiteindelijk hebben we één winnend team en één beste Rat van de dag. Dit spel draait primair om gezellige teambuilding. Het beste team weet alle opdrachten binnen de tijd te volbrengen en kan de Rat identificeren. Na afloop wordt het beste team in het zonnetje gezet en reiken wij de enige echte 'Wie is de Rat' hoofdprijs uit.

Prijs:
10 - 19 personen: € 35,00 p.p. excl. BTW
20 - 29 personen: € 32,00 p.p. excl. BTW
Vanaf 30 personen: € 29,00 p.p. excl. BTW

Ligging uitje

Alle grote steden in Nederland en België:
Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Bosch, Maastricht, Den Haag, Antwerpen, Eindhoven, Tilburg, Breda, Nijmegen, Leiden, etc.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!