Wie is de Mol in Zwolle?

  • Hiawatha Actief
  • 15 - 100 personen
  • 11808
  • Beschrijving

Wie is de Mol in Zwolle? - een echte aanrader voor jullie personeelsuitje!

Deze Wie is de Mol? kun je alleen in Zwolle doen is er dan ook helemaal op gericht om naast een gaaf spel te spelen, de prachtige hanzestad Zwolle te ontdekken.

Het is een spannend spel waarbij het uiteindelijke doel is om de Mol in Zwolle te ontmaskeren. Welk team verzamelt de meeste munten tijdens de verschillende onderdelen? Om de zak met munten te vullen worden verschillende opdrachten gedaan, maar niets is wat het lijkt! De mol heeft als doel om het spel te saboteren en het team om de tuin te leiden. Aan jou de taak de Mol te ontmaskeren of je rol als Mol glansrijk uit te spelen! Speel het slim, dan gaat jouw team er met de beker vandoor!

De opdrachten zijn stuk voor stuk uitdagend en spelen zich af in de Zwolse binnenstad. Sein de code vanaf stadstoren de Peperbus en geef je ogen goed de kost tijdens de fietsjoe (fietstaxi).

Leuk in combinatie met een lunch, diner of buffet, ook dat kunnen wij regelen voor u!  Of vind je het leuk om af te sluiten met een boottochtje met borrel op onze luxe Blauwvinger sloep? Vul voor meer informatie of een vrijbblijvende offerte het aanvraagformulier in.

Ligging uitje

Deze 'Wie is de Mol van Zwolle?' kan starten vanaf elke gewenste locatie in het centrum van Zwolle. Je mag zelf ene locatie aandragen of wij regelen het voor je. Wij werken graag samen met een aantal vaste locaties, waar we het eten en drinken voor jullie uitje organiseren.

Het is ook mogelijk om het uitje zonder eten en drinken te boeken. Dan starten we vanaf het veldje bij onze bootverhuursteiger aan de Potgietersingel in hartje Zwolle.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!