Watersport & strandpret - compleet met beach BBQ

  • Moana Events
  • 15 - 250 personen
  • 24637
  • Beschrijving

Ontwerp je eigen stranddag: kies uit diverse watersporten en leuke strandactiviteiten - geniet van een gezellige beach BBQ als extraatje!
Er is een breed scala aan activiteiten om uit te kiezen. Of je nu de golven wilt trotseren met kitesurfen, surfen, of suppen, of liever het water verkent met elektrisch surfen of mega suppen, het kan allemaal! Maar ook op het droge is er genoeg te beleven, met activiteiten zoals beachvolleybal, een uitdagende Expeditie Robinson, of zelfs een rustgevende ademworkshop of soundhealing. Wat je ook kiest, bij ons wordt jouw stranduitje een onvergetelijk avontuur vol plezier en teambuilding!

Events op maat
Bij ons staat maatwerk centraal! Ben je met een intiem gezelschap of met 100+ personen, wij passen ons aan naar jouw wensen. Kies uit een scala aan activiteiten en combineer ze zoals jij wilt. Of je nu voor één enkele activiteit gaat of activiteiten combineert en de hele dag vult met een lunch, borrel en diner, wij regelen het voor je. Laat ons weten wat je voorkeuren zijn en wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring, helemaal op maat gemaakt voor jou en je gezelschap!

Alles onder 1 dak 
Na een ochtend vol activiteiten, genieten van een heerlijke lunch met uitzicht op zee? Wij verzorgen het graag voor je! Bij Moana Events hoef je niet te verplaatsen na een uitje, want wij verzorgen ook lunch, BBQ, borrel of diner voor je in onze prive strandtent. Geen gedoe met reserveringen of verre verplaatsingen, alles is geregeld op één plek! 

Voorzieningen
Naast tal van leuke activiteiten kun je bij ons ook een prive vergaderruimte huren met uitzicht op zee, hebben we een beachshop, omkleedruimtes, warme douches én lockers om je spullen in op te bergen. Wij delen onze locatie met beachclub Cabo - die graag voor jullie het eten & drinken verzorgen. 

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

Ligging uitje

Zandvoort.
Makkelijk bereikbaar
Moana Events bevindt zich op een gunstige locatie (Zandvoort), op minder dan 20 km afstand van bruisend Amsterdam. Of je nu de voorkeur geeft aan het gemak van het openbaar vervoer of de vrijheid van je eigen auto, bij ons kom je moeiteloos aan. 

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!