VR Workshop

  • Uitjesbazen
  • 15 - 2500 personen
  • 20240
  • Beschrijving

Zie jij jezelf al op een wolkenkrabber staan? Zwemmen tussen haaien? Lopen tussen dinosaurussen? Op locatie naar keuze bouwen wij de ruimte om tot een heuse Virtual Reality Room. In de VR Workshop maken jullie kennis met de eindeloze mogelijkheden van Virtual Reality!

Perfect geschikt voor ieder gezelschap!
Virtual Reality is nieuw. Hip. Populair. Het zorgt ervoor dat jullie uitje naar een onvergetelijk niveau stijgt. Teambuilding in optima forma. Bovendien maken wij dit mogelijk op elke locatie naar keuze. Door héél Nederland. Hoe vet?!

Durf jij de Plank Experience aan?
Pak de VR bril erbij en probeer je balans te behouden bij de Plank Experience. Denk jij goed te kunnen tennissen? Wacht maar tot je jouw virtuele slagen geoefend hebt!

  • Verschillende VR Experiences: van Skydiven tot skiën.
  • Geschikt voor iedere groepsgrootte en ieder gezelschap.
  • Altijd onder begeleiding van een echte VR expert!

Door gebruik van meerdere VR brillen, kunnen grote groepen tegelijkertijd de virtuele wereld verkennen. Are you ready for Virtual Reality? Ervaar hét allerbeste van de virtuele wereld in de VR Workshop!

Tijdsduur: 2 uur.
Prijs: vanaf
€29,50 p.p.
Groepsgrootte: 
vanaf 15 tot 2500 personen. Ideaal voor meerdere teams en grotere groepen.

Onze tip: combineer de VR Workshop met een lunch, diner of borrel! 

Ligging uitje

De VR Workshop is te spelen op elke locatie in Nederland. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een horecagelegenheid, een ruimte op kantoor of een vergaderzaal. Mocht je zelf nog geen locatie hebben, dan regelen wij dat graag voor je! 

Met 25+ activiteiten is Uitjesbazen dé nummer 1 in bedrijfsuitjes en teamuitjes. Wij zetten dé kroon op jullie VR Workshop.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!