VR Teambuilding

  • Uitjesbazen
  • 15 - 2500 personen
  • 20236
  • Beschrijving

Een ‘explosieve’ activiteit. Ideaal om even lekker te ontbranden, toch? Met VR Teambuilding verkrijgen jullie dé nieuwste ervaring op het gebied van Virtual Reality. Weten jullie onder tijdsdruk te presteren en de VR bommen te ontmantelen? Tik, tak, boooem!

De bom wordt op scherp gezet
De VR bril gaat op. Teamgenoten zitten klaar met de bomhandleiding. Dit kan niet fout gaan, zou je denken? Tik, tik, boooeem! VR Teambuilding zorgt voor spanning, sensatie en stress aan tafel. Jullie leren elkaar kennen. En dan bedoelen wij elkaar écht kennen. Hoe reageert de ander op tijdsdruk? Wie neemt het voortouw in de communicatie? Denken jullie goed te kunnen communiceren met minder woorden? Dit is waar teambuilding écht omdraait. En dat in een modern virtueel jasje. Zijn jullie al klaar voor de VR bommen?

Speel met meerdere teams
De bommen zijn op scherp gezet. Door het gebruik van meerdere VR brillen, spelen meerdere teams tegelijkertijd VR Teambuilding. Dit zorgt voor extra spanning. En druk natuurlijk. Iedere bom duurt 5 minuten. Op deze manier maakt iedereen kennis met Virtual Reality. Maar.. Hoe verder iedereen komt, hoe moelijker de VR bommen worden. Blijven bij jullie de zweetdruppels uit en weten jullie de scherpste tijden neer te zetten? VR Teambuilding is hét leukste uitje van 2022!

  • Virtual Reality en teambuilding inéén.
  • Geschikt voor ieder gezelschap en iedere groepsgrootte.
  • Ontwikkeld door de makers van het NK-Escape Rooms.

Tijdsduur: 2 uur.
Prijs: vanaf
€29,50 p.p.
Groepsgrootte: 
vanaf 15 tot 2500. Ideaal voor meerdere teams en grotere groepen.

Onze tip: combineer VR Teambuilding met een lunch, diner of borrel! 

Ligging uitje

VR Teambuilding is te spelen op elke locatie in Nederland. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een horecagelegenheid, een ruimte op kantoor of een vergaderzaal. Mocht je zelf nog geen locatie hebben, dan regelen wij dat graag voor je! 

Met 25+ activiteiten is Uitjesbazen dé nummer 1 in bedrijfsuitjes en teamuitjes. Wij zetten dé kroon op jullie VR Teambuilding.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!