Veluwe by Night (Nieuwe Route)

  • Jan Soldaat
  • 16 - 1000 personen
  • 10501
  • Beschrijving
Deze missie is onlangs geheel vernieuwd. Een andere startlocatie, een ruigere tocht en meer spanning en avontuur. Een nachtelijke rally met legervoertuigen, midden door de bossen.

Jan Soldaat heeft vele uitzonderlijke missies voor u klaar liggen; één daarvan is de nieuwe “Veluwe by Night”.
Tijdens deze tocht rijdt u een rally met militaire voertuigen over de vaak onverharde bospaden van de Veluwe.

Naast dit stukje ouderwetse techniek krijgt u een modern hulpmiddel mee: een GPS ontvanger, waarmee u dankzij Amerikaanse spionagesatellieten uw positie kunt bepalen.

Welk team vindt als eerste zijn weg door de bossen en kraakt als eerste de code. De sleutelwoorden: professionaliteit, teamspirit, creativiteit en avontuur staan op de voorgrond.

Deze missie kan naar wens uitgebreid worden, met onder andere: een diner in ‘defensiestijl’, een uitgebreid diner op een 4 sterren locatie, een spectaculaire helicopter dropping of een geheel verzorgde overnachting.

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte onderstaand aanvraagformulier in.
Ligging uitje
Garderen, Uddel, Meerveld, Amersfoort, Apeldoorn, Harderwijk, Elspeet, Nunspeet. Veluwe, Hoge Veluwe.

Trefwoorden 
Avontuurlijk bedrijfsuitje, rijden door de bossen, professioneel bedrijfsuitje, teamspirit, creatief bedrijfsuitje, avontuurlijk bedrijfsuitje, spectaculaire helikopterdroppping, uniek bedrijfsuitje.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!