Ticket to Fly-Quiz gebaseerd op Ticket to Ride

  • GO-Teambuilding
  • 12 - 120 personen
  • 23361
  • Beschrijving

 Welkom bij Ticket to Fly: Het ultieme teamuitje vol actie en avontuur! 
Stap aan boord van een onvergetelijke reis waar je niet alleen speelt, maar leeft in een wereld vol opwinding, strategie en een flinke dosis actie! Dit is niet zomaar een bordspel, dit is een epische expeditie waar deelnemers zichzelf letterlijk bewegen op een gigantisch bordspel. Durf jij deze uitdaging aan?

In Ticket to Fly draait alles om meer dan alleen strategie. Het gaat om lef, precisie en een vleugje geluk. Beantwoord razendsnelle vragen, voer uitdagende opdrachten uit en verdien beloningen zoals extra treinstellen. Maar wees gewaarschuwd, er ligt een BOM op de loer waarmee je de routes van je tegenstanders kunt opblazen! De spanning is tastbaar, de verrassingen zijn constant en de competitie is ongekend intens.

Dit is niet zomaar een teamuitje; dit is een explosie van plezier en lachen! Het is de ultieme kans om je collega's of vrienden uit te dagen, je strategische inzicht te testen en wie weet ga je naar huis met de felbegeerde gouden Cup. Deze ervaring biedt niet alleen een avontuur, maar ook een herinnering die je nooit zult vergeten.

Wacht niet langer! Grijp deze kans, vraag nu meer informatie aan en sluit je aan bij Ticket to Fly! Je bent maar één klik verwijderd van een wereld vol plezier, strategie en onvergetelijke momenten. Durf jij de uitdaging aan? 

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

Wij bieden Ticket to Fly aan vanaf 995 euro per groep, exc. BTW en reiskosten (Vanaf Utrecht)

Ligging uitje

Door heel Nederland

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!