The United Nations - Business Game

  • Businessgames
  • 5 - 5000 personen
  • 10791
  • Beschrijving

THE UNITED NATIONS
(team)building a nation

Een bedrijf bestaat veelal uit verschillende teams en afdelingen, ieder gekenmerkt met hun eigen taken en targets. Om hun doelen te bereiken zijn teams echter wel afhankelijk van elkaar. Dit kan soms tot frictie leiden. Met de United Nations als metafoor (verschillende landen, één natie, één doel)  ervaren deelnemers dat eenheid voelen en vormen binnen een groep essentieel is. En dat samenwerken iets heel anders is dan samen werken. Samenwerking vraagt om vertrouwen, openheid, grensoverschrijdend denken en een integere afweging tussen het eigen belang en het gemeenschappelijke belang.

The United Nations is een interactieve teamtraining  waarin deelnemers op intelligente en humoristische wijze met elkaar de opbouw van een natie gaan verwezenlijken. Verdeeld over verschillende landen vertegenwoordigen ze het volk en vormen zo het landbestuur. Aan hen de taak om de natie welvarend te maken en de inwoners zo gelukkig mogelijk. Dit doen ze door de beste voorzieningen aan te schaffen voor hun land (scholen, ziekenhuizen, wegen, hotels etc.). Echter in hun strijd om de beste te worden zijn de landen afhankelijk van elkaar… dus verenig uw landen en leid de natie!

Ga de uitdaging aan om uw staat tot de allerbeste te maken met de meest gelukkige inwoners, maar vergeet niet dat u ook de natie vertegenwoordigd. Bent u bereid in noodlottige tijden uw eigen belang opzij te zetten voor natiebelang om zo de natie te redden van een ondergang? ©

Businessgames:
Businessgames staat garant voor een markante mix van teambuilding, teamtraining en fun. De unieke en ludieke spelmodellen zetten een dynamische context neer, waarin deelnemers onderling afhankelijk zijn om hun doelen te bereiken. 

Opzet:
The United Nations is geschikt voor alle type zakelijke groepen, van profit tot non-profit en van afdelingsniveau tot managementniveau. Het spelmodel staat, maar wij voegen hier graag uw input aan toe om het programma zo goed mogelijk af te stemmen op uw wensen en doelen. Vul het contactformulier in voor meer informatie over de mogelijkheden.

Duur: vanaf 2,5 uur. 

Prijs
: varieert naar gelang groepsgrootte en tijdsduur. 

Uitvoer: the United Nations is mogelijk als totaalprogramma maar kan ook uitstekend ingepast worden als programmaonderdeel van uw vergadering, werkoverleg of kick off event. Dit programma is ook Engelstalig beschikbaar, andere talen op aanvraag.

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

Ligging uitje

Dit programma kan o.a. georganiseerd worden in:
Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Breda, Den Bosch, Groningen, Maastricht, Haarlem, Groningen en Leiden. Wij helpen u graag mee om een inspirerende locatie te vinden. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Breda. Mooie teambuilding tijdens uw bedrijfsuitje!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!