The Murder Game - In elke plaats in Nederland!

  • Uitjes en Eten
  • 8 - 2500 personen
  • 11071
  • Beschrijving

Een interactieve ontdekkingstocht naar de moordenaar door de stad! Ga in teams opzoek naar de verborgen aanwijzigen in de stad. Samenwerken, strategie, spanning en teambuilding! 

Zin in een spannende smartphone game met collega's of vrienden? The Murder Game is hèt perfecte uitje voor kleine en grote groepen. Stap in de wereld van een privé detectives. Ga in teams de stad op zoek naar aanwijzingen van de moord. Wie heeft de moord gepleegd en wat was de aanleiding hiervoor? Voel de adrenaline in jouw team! Welk team lost deze moord het snelst op?

Ontvang een inlogcode van de Uitjes en Eten app en zie op je eigen mobiel vele aanwijzingspunten verschijnen op de plattegrond van de stad. Aan de slag! Opdrachten, vragen en hotspots verschijnen op de smartphone vragend om jullie tactiek en intelligentie. Aanwijzingen liggen voor het oprapen. GO for it! Welk team weet de meeste details van de moord te ontrafelen? En… wie is uiteindelijk de moordenaar? Gegarandeerd een spannend en super leuk uitje!

De Uitjes en Eten begeleider is niet fysiek aanwezig, maar volgt jullie op zijn scherm en geeft jullie aanwijzingen en aanmoedigingen. 

Hoe ziet het programma eruit? (Alle tijden zijn flexibel en aan te passen naar jullie wensen)

14.00 - 14.10 uur Verzamelen, teamindeling en App
14.10 - 16.10 uur The Murder Game
16.10 - 16.15 uur Afsluiting met een onthulling van het winnende team

Binnen één werkdag een offerte! 
Heb je vragen of ben je geïnteresseerd? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan: wij helpen je graag verder! Onze programma's kunnen volledig naar jullie wens ingericht worden. Wij organiseren uitjes en teamuitstapjes door heel Nederland. Vul het aanvraagformulier in voor een vrijblijvende offerte. 

Waarom kiezen voor Uitjes en Eten?
Wij maken blij! Groepen die een uitje hebben gehad bij Uitjes en Eten geven hun uitje gemiddeld 4,9 van de 5 sterren! uit ruim 200+ Google beoordelingen! Benieuwd naar de ervaringen van deze groepen? Bekijk hier onze Google reviews!

Vanaf 8 tot 2500 personen. Ideaal voor iedere groep, los de moord op en ontdek de stad met The Murder Game!

Ligging uitje

The Murder Game is in elke stad in Nederland en België mogelijk! Zoals Alkmaar, Amsterdam, Antwerpen, Haarlem, Groningen, Utrecht, Den Bosch, Breda, Leiden, Rotterdam en veel meer! Vul jullie voorkeursplaats in bij het aanvraagformulier of laat je adviseren door onze experts.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!