The Maze, het leukste low budget uitje!

  • JaTi
  • 8 - 144 personen
  • 10675
  • Beschrijving

In de nieuwe citygame The Maze dwaal je door een virtueel doolhof. Via leuke en pittige opdrachten kom je steeds dichter bij de uitgang, of raak je juist verder van het padje.

The Maze is het perfecte low budget uitje om samen met een groep vrijgezellen, studenten, vrienden, familie of collega’s te spelen in een leuke en gezellige stad naar keuze. Door het competitie-element is het spel een geweldig alternatief voor de reguliere (indoor) escape rooms.

Hoe speel je The Maze?
The Maze speel je in teams die tegen elkaar strijden om de winst. Eén team bestaat uit max. 5 personen. In precies 2,5 uur moet je uit het labyrint zien te ontsnappen door 6 opdrachten uit te voeren die 6 escapecodes opleveren. Daarnaast zijn er ook nog listige bonusopdrachten. Alleen de juiste oplossingen leveren punten op en het team met de meeste punten wint The Maze!

Je speelt het spel met je eigen smartphone. Via Google Maps loop je naar de verschillende locaties. De route is in totaal 3,5 tot 4 kilometer.

De 6 opdrachten

1. The Maze: (ver)dwaal door de guurste steegjes van de stad
2. Photoshoot: zoek de locaties waar de vreemde foto's zijn gemaakt
3. The Bulletin Board: los de eigenaardige formule op
4. No Time 2 Lose: een cryptische puzzel waarbij alles draait om tijd
5. The Secret Code: ontdek de waarde van letters
6. The Magic Square: zoek het magische vierkant

GameMaster
Eén van de deelnemers is de GameMaster. Deze persoon regelt de teamindeling, legt het spel uit en maakt aan het eind de winnaar van The Maze bekend. De GameMaster kan zelf ook meespelen.

Wij zorgen voor een spelgebied in een stad naar keuze, spelmaterialen en instructies voor de GameMaster.

Kosten
Voor dit topuitje betaal je 125 euro voor 2 teams (max. 5 personen per team). Voor elk extra team betaal je 35 euro per team.

De prijs is inclusief:
- Spelmaterialen
- Instructie voor de GameMaster
- Tool om spelscore te berekenen

Tip: Deze activiteit wordt ook vaak geboekt als studentenuitje bij introductiedagen van hogeschool, universiteit of studieverenigingen. Ook beschikbaar in het Engels. Neem contact met ons op om de mogelijkheden en kortingen voor grotere groepen te bespreken.

 

Ligging uitje

Je kunt The Maze spelen in het centrum van Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Delft, Den Bosch, Den Haag, Deventer, Doetinchem, Dordrecht, Eindhoven, Enschede, Gorinchem, Gouda, Haarlem, Harderwijk, Hoorn, Leiden, Naarden, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Venlo, Wageningen, Zoetermeer, Zutphen en Zwolle.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!