The Hunt - Kun je zomaar verdwijnen?

  • Uitjes en Eten
  • 8 - 1500 personen
  • 22365
  • Beschrijving

Het spannende uitje geinspireerd door Hunted, bekend van TV!

Tijdens dit spannende appspel sla je op de vlucht en zorg je ervoor dat je uit handen blijft van de Hunters. Kom achter het extractiepunt d.m.v. aanwijzingen en verlaat via het extractiepunt het land. Kruip vervolgens in de rol van Hunter en maak jacht op de Voortvluchtigen. Welke sporen laten zij achter? Door allebei de rollen aan te nemen beleef je de volledige spelervaring!

Omschrijving The Hunt
Beschik jij over stalen zenuwen en een flinke dosis lef? Ga de ultieme uitdaging aan! Download de Uitjes en Eten app en kies je rol. Kruip in de huid van de Hunters. Als tactisch rechercheurs beschikken jullie over speciale opsporingsmiddelen. Kom achter de exacte locatie van de Voortvluchtigen en open de jacht. Scoor zoveel mogelijk punten bij het oppakken van de voortvluchtige teams en ga er met de winst vandoor.

Na 60 minuten draaien de rollen om! Blijf als Voortvluchtige onder de radar en wees de Hunters een stap voor. Ga op zoek naar aanwijzingen om achter het extractiepunt te komen… Maar pas op! Dit kan sporen achterlaten. Lukt het om uit handen te blijven van de Hunters? En vinden jullie binnen de tijd het extractiepunt?

Als je niemand kan vertrouwen, waar kan je dan nog heen?

Let op; onze begeleider is niet fysiek aanwezig, maar volgt jullie op zijn scherm en geeft jullie aanwijzingen en aanmoedigingen.

Dit uitje is inclusief:

  • Gebruik van de speciaal ontwikkelde app
  • Bandana voor elke deelnemer
  • Alle benodigdheden worden per post opgestuurd
  • Prijs voor de winnende teamleden
  • Alle gemaakte foto's worden naderhand digitaal opgestuurd

Hoe zal de dag eruit zien? (tijden kunnen naar wens aangepast worden)
14.00 - 14.10 Verzamelen en uitleg programma
14.10 - 16.10 The Hunt
16.10 - 16.15 Afsluiting en prijsuitreiking

Binnen één werkdag een offerte! 
Heb je vragen of ben je geïnteresseerd? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan: wij helpen je graag verder! Onze programma's kunnen volledig naar jullie wens ingericht worden. Wij organiseren uitjes en teamuitstapjes door heel Nederland. Vul het aanvraagformulier in voor een vrijblijvende offerte. Geef jullie voorkeursstad aan ons door en wij kijken naar de mogelijkheden!

Waarom kiezen voor Uitjes en Eten?
Wij maken blij! Groepen die een uitje hebben gehad bij Uitjes en Eten geven hun uitje gemiddeld 4,9 van de 5 sterren! uit ruim 200+ Google beoordelingen! Benieuwd naar de ervaringen van deze groepen? Bekijk hier onze Google reviews!

Ligging uitje

The Hunt is in elke stad in Nederland en België mogelijk! Geef jullie voorkeursstad aan of laat je adviseren door onze experts. 

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!