The Forbidden Island by boat

  • Sky High Events
  • 30 - 500 personen
  • 10535
  • Beschrijving

The Forbidden Island is een evenement waarbij u als undercover agenten op pad gaat. Vanuit het zuiden van Europa (vermoedelijk afkomstig uit China) trekt langzaam een virus op naar het noorden. Het geheime vaccin ligt opgeslagen op een geisoleerd eiland ten noorden van Den Helder.

De geheim agenten zullen het eiland infilteren en het vaccin zal gelocaliseerd en in veiligheid gebracht moeten worden. Dit kan door vermomt als vissers met een vissersboot naar het eiland te varen. Een snelle ribboot zal zorgen voor de eerste sensatie en verkenning op het water om een veilige landing in te zetten.

Het eiland zit echter vol met bewakers verkleed als bewoners; het is onmogelijk om erachter te komen wie we kunnen vertrouwen. Éénmaal aangekomen op het eiland staan er weer nieuwe voertuigen voor de geheim agenten klaar (Tuk Tuks, solexen, fietsen of E-choppers). In meerdere teams zullen de geheim agenten proberen om zo snel mogelijk de locatie van het vaccin te achterhalen.  Tot slot dient het vaccin in veiligheid gebracht te worden. Zodra dit gelukt is, is het gevaar geweken en kunnen de agenten genieten van een uitgebreide borrel en een overheerlijke bbq bij een van de strandtenten. 

Dit dagprogramma is op diverse manier uit te breiden naar meerdere dagen of met meerdere vervoersmogelijkheden. Neem voor meer informatie en of vragen, contact met ons op. Vul het onderstaand formulier in en wij maken een passend voorstel!

Ligging uitje

Den Helder, Texel, Oude schild, Den burg, Paal 17, Haarlem, Amsterdam, Vliegveld Teuge, Vliegveld Lelystad, Vliegveld Hilversum, Vliegveld Texel

Trefwoorden
Rally rijden, legervoertuig huren, solex rijden, tuk tuk challenge, geheim agent, james bond uitje, ribboot varen, vissersboot uitje, overtocht naar Texel, met overnachting, vergadering, bijzonder evenemement, weekendje weg, spannend bedrijfsuitje, sportief bedrijfsuitje, teambuilding, raadsels oplossen, puzzlenen, teamuitje, bedrijfsuitje, actief bedrijfsuitje, vermaak.

 

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!