The DNA Challenge

  • Teambuildingspellen.nl
  • 20 - 500 personen
  • 10581
  • Beschrijving


Het You2 virus breekt uit!  Ga de DNA Challenge aan: 
Daag uw personeel uit door te kiezen voor een event waar elke deelnemer wordt geprikkeld zijn grenzen te verleggen en dat alles met een flinke dosis humor, spanning en zelfreflectie.

Ontdek nieuw talent in Uzelf!

De DNA Challenge!
De teams worden gevormd en uitgerust met een Ipad waarna ze zich begeven in een andere dimensie waar fysieke en creatieve uitdagingen hand in hand gaan met duistere praktijken als spionage, sabotage, infiltratie en alerts.

Welk team is stressbestendig genoeg om het verspreiden van het You2 VIRUS te voorkomen teneinde de mensheid te redden van een gruwelijke ondergang? Wie durft zich bloot te geven aan de gevaren en weet het juiste DNA profiel te ontmaskeren dat resistent is tegen het steeds sneller om zich heen grijpende You2 VIRUS? Zal er iemand onverhoopt besmet raken door onnadenkendheid, concentratieverlies of slim spel van de tegenstander?

De winnaar redt de wereld en schrijft wellicht geschiedenis als de volgende superhero in een nieuwe marvelmovie!!

The Challenge:
Na een korte introductie gaan de teams aan de hand van de uitdagingen (alerts, foto en filmopdrachten) locatiepunten opsporen. Hiermee kunnen ze een deel van een DNA-streng bemachtigen hetgeen uiteindelijk beslissend zal zijn voor het behalen van de resistentie tegen het You2 virus. ‘ Alerts’ waarbij het team zo snel mogelijk extra opdrachten moet uitvoeren, geven deze quest een extra stressimpuls mee om de koelbloedigsten onder de teams een voorsprong te geven op de voorzichtige spelers in het spel. De strijd tegen het virus wordt extra spannend  als teams met gadgets hun tegenstanders tijdelijk kunnen uitschakelen.  

De locaties en real-time-scores van alle teams zijn voor iedereen zichtbaar op de ipad, hetgeen tot een bloedstollende race tegen de klok zal leiden. 

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

Het programma ziet er als volgt uit (tijden zijn variabel):
14.00 uur Instructie, en start videoboodschap
14.15 uur Aanvang spel
16.30 uur Einde spel (borrel)
16.45 uur Onderhandeling en prijsuitreiking (presentatie van de leukste foto's en video's
17.00 uur Einde van het programma. (Na het event worden alle foro's en video's naar u opgestuurd)
17.00 uur Borrel en evt. diner

Ligging uitje

Mogelijk in en omgeving: Utrecht, Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Den Haag, Rotterdam, Zandvoort, Scheveningen, Den Bosch, Gorinchem, Breda Delft, Arnhem, Nijmegen, Zwolle, Eindhoven, Venlo, Almere, Heerenveen, Groningen, Lelystad, Kerkrade, Maastricht, Antwerpen, Leuven, Hasselt, Brussel en Gent

 



Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!