The Chase - Het spannendste achtervolgingsspel van Nederland

  • Quest Escapes
  • 8 - 1000 personen
  • 19441
  • Beschrijving

The Chase is een zeer actief spel. Het is ontwikkelt met het populaire programma 'Hunted' van de NPO en de YouTube-hit 'Jachtseizoen' in ons achterhoofd. Bam! De celdeur vliegt open en je zet het op een lopen. Met kunst- en vliegwerk weet je te ontsnappen uit de gevangenis. Je rent zo ver mogelijk weg van de gevangenis en kijkt niet meer achterom… Terwijl de premiejagers jullie op de hielen zitten, proberen jij en je team nog een grote slag te slaan, om daarna voor eeuwig te kunnen verdwijnen. Schuilt in jou een crimineel meesterbrein? Tijdens The Chase kruip je in de huid van zowel een crimineel als een jager. De rollen worden halverwege namelijk omgedraaid. Alleen met een flinke dosis lef kun je dit spel winnen.

Het spel
Zelfs als je je hebt voorgenomen hebt om rustig aan te doen, dan betrap je je er halverwege op dat je toch rennend door de straatjes van je favoriete stad probeert de criminelen in de kraag te vatten. Je hoeft niet op een game master te wachten die jullie spel start. Jullie bepalen zelf wanneer het spel begint. Door het ontbreken van een begeleider op locatie zijn onze spellen ook de helft goedkoper dan spellen mét een begeleider. Onze heldere spelregels en telefonische support zijn een perfecte basis gebleken om het spel zelfstandig te spelen. En het is nog goed voor de portemonnee ook…

Jullie downloaden de app en voeren de teamcode in die we jullie per mail hebben verstuurd. Alle andere teams doen hetzelfde. De teams worden verdeeld in criminelen en premiejagers en vervolgens wordt het spel gestart. Halverwege worden de rollen omgedraaid. Jullie bepalen als criminelen een strategische route om zoveel mogelijk geld uit de kluizen te roven die in de omgeving zijn verstopt. De locatie van de criminelen worden elke 10 minuten doorgegeven aan de premiejagers. Ook als er een kluis wordt leeggeroofd, krijgen ze een seintje. Wegwezen dus!

Spelen in teams
The Chase wordt gespeeld op je eigen mobiele telefoon of tablet. Nadat je onze app hebt gedownload, creëert deze een dynamisch speelveld rondom, zodat je op elke gewenste locatie het spel kunt spelen. Voor de optimale ervaring zoek je een locatie met veel straatjes en steegjes. Een stadscentrum is perfect om de omgeving te verkennen op een unieke manier. 
 
Ondersteunde apparaten
Iedereen met een Apple of Android toestel kan het spel spelen. Zowel mobiele telefoons als tablets worden ondersteund. Deze toestellen dienen minimaal een databundel van minimaal 500MB te hebben. 

Prijzen
The Chase is te spelen vanaf 8 personen De basisprijs van het spel ligt op 14,95 euro per speler. Teams bestaan uit ongeveer 2 of 3 personen. We hanteren staffelkortingen bij grote groepen. Neem contact met ons op voor een heldere prijsopgave.

Aantal teams
Het spel is te spelen door enorm grote groepen die verdeeld in kleine teams tegen elkaar kunnen spelen.
 
Locatie
Deze spannende outdoor game wordt gespeeld in de buitenlucht. Het spel is op elke locatie ter wereld te spelen op elk moment dat het jullie uitkomt.

Ligging uitje

Wereldwijd speelbaar. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!