The Big Escape

  • JaTi
  • 8 - 125 personen
  • 10642
  • Beschrijving

Welkom bij The Big Escape, de grootste escape-game van Nederland. Deze 2,5 uur durende outdooractiviteit combineert opdrachten, raadsels en puzzels en test grondig jullie slimheid en creativiteit.

The Big Escape
Bij The Big Escape is de stad ingedeeld in 7 zones. Aan jullie de taak te ontsnappen door zoveel mogelijk van die zones te kraken met uitdagende opdrachten en puzzels. Je loopt van opdracht naar opdracht en legt daarbij ca. 4 km af. Je gebruikt daarbij je eigen telefoon om te navigeren.

Escapecodes
Elk team van ca. 5 personen begint met zijn eigen ‘zone’ en bijbehorende opdracht. Elke opdracht is leuk en ingenieus.

- Magic Square: een lastige puzzel die ook nog eens listig is verstopt.
- Photoshoot: Zoek de locaties waar de mysterieuze objecten zijn gefotografeerd.
- The GameMaster: Pak je telefoon en maak een afspraak met The Master of the Game.
- The Maze: Betreed het doolhof en ga op zoek naar een geheimzinnige code.  

Bonusopdrachten
Naast deze opdrachten zijn er ook nog diverse bonusopdrachten waarmee je punten kunt verdienen. Dit zorgt voor een extra dimensie in het spel.

De winnaars
 Na afloop van het spel worden de scores en goede antwoorden bekendgemaakt door de GameMaster. Het winnende team krijgt een trofee en een prachtige prijs!

Inclusief
- Begeleiding en instructie
- Prijstuitreiking
- Prijs voor het winnende team

De kosten voor The Big Escape bedragen slechts 24,50 euro per persoon. Het miniumbedrag is 425 euro. De bedragen zijn exclusief btw voor bedrijven.

Ligging uitje

We organiseren The Big Escape in de volgende steden: Amersfoort, Alkmaar, Almere, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Assen, Breda, Delft, Den Bosch, Den Haag, Deventer, Doetinchem, Dordrecht, Eindhoven, Emmen, Enschede, Gorinchem, Gouda, Groningen, Haarlem, Harderwijk, Hoorn, Leeuwarden, Leiden, Maastricht, Middelburg, Naarden, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Venlo, Wageningen, Zoetermeer, Zutphen en Zwolle.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!