The Battle in Dalfsen, ca. 15 km van Zwolle

  • Hiawatha Actief
  • 15 - 250 personen
  • 12327
  • Beschrijving

Ga er op uit met je collega's en speel The Battle in Dalfsen tijdens jullie personeelsuitje!

Jullie worden verdeeld in verschillende teams en strijden onderling tegen elkaar op diverse proeven. Beschikt jouw team over stalen zenuwen om de puzzel goed op te lossen? Samenwerken is DE code om deze strijd te beslechten. Zijn er genoeg knappe koppen voor het maken van een goed waterleidingsysteem? Zijn er koele kikkers aanwezig voor het voltooien van de evenwichtsproef? En hoe zit het met de conditie voor de uithoudingsproef? Welk team weet alle proeven goed te doorstaan? Alleen als je team bestaat uit de ideale mix van teamleden dan win je The Battle!

De Proeven:

Wandelende A
De teams bouwen van houten palen en touw een constructie in de vorm van een 'A'. Op de dwarsbalk van de 'A' gaat één persoon staan en de andere teamleden laten de A 'wandelen' door de touwen aan te spannen of te laten vieren.

Evenwichtsproef
Elk team verplaatst zich door middel van kratten en balken. Bereikt het gehele team de overkant zonder één voet aan de grond te zetten?

Waterleidingssysteem bouwen
Water overbrengen via een zelfgemaakt waterleidingssysteem van pvc buizen.

The Race
Kickbike-estafette, Tangram (puzzel) oplossen en touwtje doorbranden boven een zelfgemaakt vuurtje.

Kennisquiz
Petje-op, Petje-af, wellicht bij deelnemers bekend van Holland Sport.

Kano-estafette
Spektakel op het water!

of
De Piramide
Ieder team bouwt met bamboestokken en elastiek piramides. Door deze aan elkaar te koppelen ontstaat in kort tijd een reuzenpiramide.

TIP: Combineer The Battle met een Drakenbootrace. Zeer geschikt voor grote groepen.

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

Dit uitje vraagt om samenwerking en is uitermate geschikt als bedrijfsuitje, personeelsuitje of als invulling voor een familiedag!

Ligging uitje

Dalfsen ligt in het Vechtdal van Overijssel op 15 km van Zwolle. Onze buitenlocatie is een recreatieterrein gelegen aan de Vecht. 

The Battle kan ook op locatie (in de omgeving van Dalfsen of Zwolle) worden verzorgd. We gaan graag met je in overleg!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!