Teambuilding

  • Training & Travel Outdoor
  • 8 - 200 personen
  • 10591
  • Beschrijving

Samenwerken is de basis van succes. Wij doen dat op divers locaties in het land. Meestal natuurgebieden. U gaat in teams op pad laten gaan vergezeld van stafkaart en gps. Onderweg op de posten die uzelf dient te vinden, doet u o.l.v. onze instructeurs een teamworkopdrachen waar punten voor worden gegeven. Na 2/3 uur bent u terug en maken we de winnende groep bekend.

Locaties bosgebieden: op diverse plaatsen in het land doen we deze leuke tochten. Dat houdt in dat er altijd wel een locatie bij u in de buurt is.

Speciale locatie: De Weerribben
Een geweldig mooi en voor velen onbekend natuurgebied gelegen in NW Overijssel. U wordt ontvangen in een prachtige taverne aan het watern. Daar stapt u in Kano's of fluiterboten en doet u dezelfde tocht met gps en kaart als in de bossen. Maar nu op het water. Prachtige rietlanden, molentjes, kleine waterweggetjes en kleine meertjes.
Na afloop barbecuen op het terras! 


Voor wie:
Alle groepen die interactie willen bevorderen in een natuurlijke omgeving. Teamwork en Teambuilding , samenwerken en communicatie tussen deelnemers zijn hierbij belangrijk.

Ligging uitje

Boslocaties o.a. Montferland, Soesterberg, Steenwijk, Zuidlaren en Mook, Twente.
Natuurreservaat de Weerribben in N.W.Overijssel. Een natuurpark met vele kleine waterwegen, riet en een paar pittoreske plaatsjes.

Prijsindicatie: €45-100 p.p.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!