Teambuilding Zeilen

  • Uitzeilen in Muiden
  • 6 - 12 personen
  • 24000
  • Beschrijving

Welkom aan boord! Jullie teambuilding dag staat in het teken van samenwerken. De groep zal worden begeleid door onze ervaren schipper. Het doel van deze dag is om met elkaar verder te komen. zowel als team en als persoon. We leren niet alleen van elkaar maar ook van onszelf. Zo zullen alle deelnemers op de proef worden gesteld door letterlijk het roer in handen te nemen en het team aan te sturen.

Jullie komen rond 13:00 aan boord in Muiden waar onze crew voor jullie klaarstaat met koffie/thee en wat lekkers. Tijdens de ontvangst legt onze schipper uit wat we vandaag gaan doen. De taken worden verdeeld en we maken goede afspraken over wat we vandaag willen leren. We zetten koers naar het Markermeer om lekker te gaan zeilen.

Na onze teambuilding is het tijd om te gaan borrelen. We zetten koers richting een eiland terwijl onze hostess voor jullie een goed gevulde borrelplank klaarmaakt. Uiteraard serveren wij ook een koud biertje of glas rosé. Nadat we voor anker zijn gegaan bereiden we voor jullie een heerlijk BBQ diner aan dek.

Terwijl we terugvaren naar Muiden serveert onze hostess een kop koffie en evalueren we de dag. Bij aankomst in Muiden is het dan helaas al weer tijd om afscheid van elkaar te nemen.

Ligging uitje

Wij varen voornamelijk vanuit de pittoreske havenstad Muiden. Hier is al veel te beleven, van een bezoek aan het Muiderslot tot een goede borrel in het bekende café Ome Ko op de Zeesluis. Het is uiteraard ook mogelijk om te vertrekken vanuit een andere haven zoals Amsterdam, IJburg, Durgerdam of Almere. Onderweg is het mogelijk om een bezoek te brengen aan Forteiland Pampus, Volendam of Marken. Stap aan boord en zeil met ons mee!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!