Teambuilding Rally met Oldtimer Dafjes

  • Mifasolex
  • 12 - 100 personen
  • 24871
  • Beschrijving

Een mooie landelijke rally waarin samenwerking en plezier worden bij elkaar gebracht in één programma ideaal voor Teambuilding.

Een puzzeltocht (bolletje pijltje) met oldtimer Dafjes wordt verdeeld over vier trajecten en gecombineerd met een ludieke competitie. Onderweg dient elk team quizvragen op te lossen en ook ludieke samenwerkingsopdrachten uit te voeren.

Normaal is de ontvangst om 13.00 (in overleg aan te passen) met onbeperkt koffie/thee. Deze Rally id alleen mogelijk vanuit Maarheeze en dus helaas niet op locatie. Wij zijn wel goed bereikbaar, direct aan de A2, 10 minuten onder Eindhoven en ook 10 minuten boven Weert. Wij beschikken over een eigen parkeergelegenheid, buitenterras, ontvangstruimte en garage-café. Parkeerruimte genoeg voor groepen die met een touringcar willen komen. 

Aansluitend volgt de veiligheidsbriefing/instructie en starten we met de mooie puzzeltocht met gebruik maken van een professioneel routeboek. Een tocht, door tal van typisch Kempische dorpjes met hun marktpleintjes, terrasjes, restaurantjes, eetcafés en bezienswaardigheden.

Natuurlijk ontmoeten de teams elkaar bij de verschillende stops waar de chauffeurs ook de gelegenheid krijgen om te wisselen zodat iedereen plaats kan nemen achter het stuur van een oldtimer Dafje. Tijdens twee van deze stops worden teamopdrachten georganiseerd. De resultaten van deze teamopdrachten samen met de uitslagen van de Quiz bepalen de einduitslag van de ludieke competitie. Bij de derde stop wordt een borrelstop (op eigenkosten) georganiseerd. 

Na afloop van de Rally sluiten we de dag af met het gezamelijk doornemen van de antwoorden en applaus voor de winnende teamleden. Op deze manier heeft het uitje een 'kop en staart'. Na-borrelen en/of afsluiten met  een BBQ is ook mogelijk.

Vul voor meer informtie of een vrijblijvende offerte voor dit leuke teamuitje het aanvraagformulier in.

Ligging uitje

Eindhoven, Weert, Valkenswaard, Maarheeze, Best, Veldhoven, Oosterhout, 's-Hertogenbosch, Tilburg, Cranendonck, Roosendaal, Oss, Moerdijk, Laarbeek, Schijndel, Boxmeer, Goirle, Deurne, Waalre, Uden, Heeze, Leende, Etten-Leur, Veghel, Gilze, Rijen, Breda, Mill en Sint, Bergeijk, Geldrop, Son en Breugel, Baarle-Nassau, Maastricht, Venray, Geleen, Heerlen, Nederweert, Kerkrade, Peel en Maas, Roermond, Sittard, Venlo 

Team uitjes 

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!