Tandem Challenge

  • Pegasus Events
  • 20 - 5000 personen
  • 10797
  • Beschrijving

Tandem Challenge
Tijdens dit bedrijfsuitje in Rotterdam maak je op de tandem een unieke speurtocht door het hart van de stad! Alle highlights komen tijdens dit teamuitje voorbij: De Rotterdam, de Euromast, de Erasmusbrug, de Markthal, en nog veel meer Rotterdamse iconen. De Tandem Challenge is een unieke manier om de leukste en meest bijzondere plekjes van Rotterdam te ontdekken!

Teambuilding in Rotterdam
Bij deze speurtocht komt teambuilding en samenwerking kijken! Terwijl jullie door de stedelijke jungle fiesten, wordt het teaminzicht getest met verrassende vragen en opdrachten. Aan de navigators achterop de taak om ervoor te zorgen niet uit koers te raken van de vooraf bepaalde route. Lekker sportief in de buitenlucht op pad met je collega's! 

Prijsuitreiking
Denken de teams alle vragen goed beantwoord te hebben en zijn de opdrachten uitgevoerd? Ga dan op zoek naar de eindlocatie waar, tijdens bijvoorbeeld een borrel of diner, de prijsuitreiking plaatsvindt. Tijdens de prijsuitreiking wordt het winnende team bekend gemaakt, welke naar huis gaat met een mooie prijs! Een goede afsluiting van een geslaagd bedrijfsuitje in de buitenlucht.

Locatie
Heeft u een bestemming op het oog? Geen enkel probleem! Wij van Pegasus Events ontwikkelen met alle plezier een maatwerk Tandem Challenge voor uw organisatie. 

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in! 

Ligging uitje

Rotterdam. Heeft u een andere bestemming op het oog? Geen enkel probleem! Wij van Pegasus Events ontwikkelen met alle plezier een maatwerk Tandem Challenge voor uw organisatie!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!