Stadsquiz te Voet

  • Aloha Events
  • 12 - 200 personen
  • 19617
  • Beschrijving
In het Kort
Op je gemak struinen door de pittoreske straatje van een mooie stad is prachtig… maar misschien ook wel een tikkeltje saai. Zou het niet leuker zijn om de stad te ontdekken en het tegelijkertijd met vragen en opdrachten op te nemen tegen vrienden, familie of collega’s? Een beetje gezonde concurrentie dus en dan een leuke prijs voor de winnaars?  Deze stadsquiz biedt precies dat!

Onze Aanpak
Na een beknopte uitleg van onze begeleider gaan jullie in verschillende teams op pad. Door middel van een kaart bepaal je zelf welke locaties je als eerste gaat bezoeken en welke route je aanhoudt. Vervolgens is het zaak de vragen en opdrachten beter uit te voeren dan de andere teams. Maar pas op het klinkt makkelijker dan het is…

Prijsuitreiking en Drankje
Na afloop ontmoeten alle teams elkaar weer bij een leuk café.  Van onze begeleider ontvangt iedereen een drankje. Vervolgens neemt hij de vragen en opdrachten nog even kort met u door alvorens het moment van de waarheid is aangebroken: Wie is de dagwinnaar?

Praktische Informatie:
Lengte:                      2,5 uur
Locatie:                      Binnenstad van grote steden
Groepsgrootte          16-200 personen

Prijs:
12-24 personen: 25,50 excl. btw
25-36 personen: 24,00 excl. btw
36+ personen:     22,50 excl. btw     
Verder nog inbegrepen:
Prijsuitreiking:          Leuke prijs voor het winnende team
Drankje:                    1 drankje p.p. 

Lunch of diner
'Stadsquiz te Voet’ is ook te combineren met een lunch of diner. Vraag naar de mogelijkheden.
Ligging uitje

Dit uitje is mogelijk in Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Den Bosch, Den Haag, Delft, Deventer, Dordrecht, Ede, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Leiden, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Venlo, Zoetermeer en  Zwolle  . Wij zijn flexibel en kunnen ook buiten onze standaardlocaties perfect een uitje organiseren. Welke locatie heeft u in gedachte?

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!