Smartlappenworkshop met cd opname

  • van aemstel produkties
  • 10 - 100 personen
  • 19828
  • Beschrijving

Smartlappen zingen op de Amsterdamse Zeedijk doen we al vanaf 1998. De kandidaten van All You Need Is Love waren onze gast! Deze workshop is in een gezellig café, met cd opname. Zing nummers van Johnny Jordaan, Hazes en Jan Smit!

Het smartlappen zingen vindt plaats op de Zeedijk aan de rand van de rosse buurt. In ons sfeervolle café neemt u in twee uur tijd een mooie cd op. De kandidaten van All you need is love waren bij onze gast, bekijk de video hiernaast. En ook Wouter Bos, René Mioch, Xandra Brood & Emily Bremers deden deze smartlappenworkshop! Smartlappen zingen in Amsterdam doe je dus bij Van Aemstel Produkties. Nieuw: als je wilt dupliceren wij de cd ter plekke en wat dacht je van Smartlappen-On-Tour bij jou in de buurt?

Deze Amsterdamse workshop smartlappen zingen is voor jong en oud! Nummers van Hollandse artiesten als Jan Smit en Hazes maar ook My boney en Kee Seera ontbreken niet! De beste accordeonist van Amsterdam helpt je tijdens deze workshop bij het opnemen van je eigen CD. Gezellig en weersbestendig in het oudste stukje Amsterdam. Onze tekstboekjes bevatten meer dan 65 Nederlandse, Engelse, Duitse en Franse smartlappen. En we hebben we een leuk hoesje waar iedereen na afloop zijn naam op zet!

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

Ligging uitje

Amsterdam

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!