Sloepengame puzzeltocht Amsterdam Haarlem Utrecht Leiden

  • ABC Events
  • 18 - 200 personen
  • 10720
  • Beschrijving

Verken Amsterdam, Haarlem, Utrecht of Leiden op een zeer bijzondere manier, een puzzeltocht over het water! Beantwoord de vragen over de stad samen met uw gezelschap op, en voer de verkregen opdrachten uit terwijl u kunt genieten van de mooiste plekjes.

Een spannende sloepentocht door de grachten en kanalen van Amsterdam, Haarlem & Utrecht. De tocht is tevens een game, waarbij de deelnemers verschillende puzzels moeten oplossen. Uiteraard krijgt u bij uw puzzeltocht de instructies van onze begeleider. Hoe dient men te varen met onze boten en wat zijn de regels op het water. Na de eerste bedieningsinstructies, kunt u veilig het water op. Overigens moet u niet denken dat dat ingewikkeld is: de boot is met 1 hand te besturen. Een vaarbewijs is hiervoor niet nodig!

Geef u nu op voor de Sloepengame en vaar samen met uw gezelschap door Amsterdam, Haarlem of Utrecht los hierbij de vraagstukken op maar geniet vooral van de ambiance aan boord van de sloep. Bij deze game is het de bedoeling dat u in teams strijdt, met meerdere (kleine) sloepen. Uiteraard is het zo dat bij deze game het team dat de meeste opdrachten tot een succes heeft gebracht naar huis gaat met een leuke prijs!

Om de vaartocht nog comfortabeler te maken kunnen diverse extra’s worden toegevoegd. U kunt bijvoorbeeld van een wijnproeverij genieten met ambachtelijke wijnen, geïmporteerd door specialisten vanuit Frankrijk. Eventueel kunnen we nog een drankarrangement, lunch, BBQ en vele andere extra's verzorgen.

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

Ligging uitje

Amsterdam, Utrecht, Haarlem, Leiden en Alkmaar.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!