SloepenGame

  • GameEvents
  • 20 - 300 personen
  • 10496
  • Beschrijving

In een luxe sloep gaan jullie met een iPad het water op om met je team zoveel mogelijk punten te scoren. GameControl volgt ieder team op de voet en jullie vinden telkens nieuwe vragen en opdrachten bij de coördinaten die je ziet op de kaart. Pas als jullie team zich op een juiste locatie bevindt, kan op de iPad een vraag of opdracht geactiveerd worden! Spanning is er tot aan de finish!

De teams zien elkaar misschien niet maar kunnen op het online scorebord precies zien hoe ze ervoor staan. Met de bonusvragen, foto-opdrachten en teamactiviteiten kunnen extra punten worden gescoord.

Tijdens de SloepenGame vaart ieder team zijn eigen unieke route. GameControl ziet vanaf de startlocatie waar de teams zich bevinden en stuurt waar nodig de teams bij, zodat iedereen actief kan blijven deelnemen aan de Game. Dit maakt de Game geschikt voor zowel kleine als grote groepen!

Lever zelf vragen aan over collega’s, bedrijfsresultaten of bijvoorbeeld jullie nieuwste product en maak er helemaal jullie eigen Game van! Voor internationale groepen is het mogelijk de Game volledig in het Engels te spelen.

Onze programma’s worden altijd op maat gemaakt. Neem contact met ons op via het aanvraagformulier voor een vrijblijvende offerte of voor meer informatie.

Ligging uitje

De SloepenGame is op de volgende locaties te spelen:
Loosdrechtse Plassen (Noord Holland)
Amsterdamse grachten
Vinkeveense Plassen (Utrecht)
Sneekermeer (Friesland)
Heeg (Friesland)
de Morra (Friesland)
Leiden (Zuid-Holland)
Kagerplassen (boven Leiden) 
Uitgeestermeer (Noord Holland)

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!