Sloepen Challenge

  • Teambuildingspellen.nl
  • 20 - 500 personen
  • 11121
  • Beschrijving
Sloepen Game in Utrecht, Leiden, Zwolle, Amersfoort en Amsterdam:
Een Onvergetelijke teambuilding op de Grachten voor iedere doelgroep!

Op zoek naar een interactieve game vol competitie en plezier? Verken samen met je collega’s de prachtige grachten van Utrecht tijdens de uitdagende Sloepen Game. Aan boord van een privé sloep per team, ontdek je Utrecht vanaf het water terwijl de strijd onderling losbarst.

Competitieve Teambuilding: Test jullie vaardigheden als zeelieden terwijl jullie rivaliserende teams aftroeven en wie wordt de kapitein van het team? Wie navigeert het team moeiteloos door de grachten en neemt de rol van navigator op zich? Verdeel de taken en stap aan boord van de sloep. Het avontuur begint! In teams volg je een route, beantwoord je vragen, voer je foto, video opdrachten en minigames uit en probeer je de tegenstanders te slim af te zijn. Werk samen en stuur recht op de overwinning af!

Tijdens de Sloepen Game maak je op een unieke wijze kennis met de hoogtepunten van Utrecht. Heb je ooit de Domtoren vanaf het water bewonderd? Langs de Oudegracht en de singels vaar je langs prachtige werfkelders, historische gebouwen en bruggen, en geniet je van het groen dat Utrecht te bieden heeft.

Dit teambuilding avontuur is ook in Leiden, Delft, Amersfoort en Amsterdam en Zwolle mogelijk.

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

Ligging uitje

Mogelijk in en omgeving: Utrecht, Leiden, Delft, Amersfoort en Amsterdam en Zwolle

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!