Sloep varen in Rotterdem op grote luxe sloep met schipper - Bedrijfsuitje op het water

  • Bootverhuur Hillegersberg
  • 1 - 40 personen
  • 22568
  • Beschrijving

Welkom aan boord bij Bootverhuur Hillegersberg! We hebben verschillende sloepen met schipper beschikbaar van 15 tot 40 personen! 

Er zijn diverse leuke vaartochten in de omgeving van Rotterdam, zo is het mogelijk om onder het genot van een drankje en een muziekje te genieten van de binnenwateren van Rotterdam of een vaarroute naar Delft, Schiedam of de Rottemeren.

We hebben vele mogelijkheden om uw bedrijfsuitje in te vullen. Ook kunnen we leuke combinaties maken met sportieve activiteiten op het water of het strand, voordat jullie genieten van een rondvaart met BBQ of PIZZA aan boord. We hebben vele arrangementen waaruit jullie kunnen kiezen, varieties zijn in overleg mogelijk. 

Arrangementen: 

- Borrelarrangement €28 pp
Een compleet all-in arrangement gebaseerd op onbeperkt bier, wijn, frisdrank en genoeg borrelhapjes voor iedereen. 

- Luncharrangement €17,50 pp
Lunch bestaande uit een drankje, een bakje fruit en twee luxe belegde broodjes per persoon. Keuze uit: Carpaccio, kip, geitenkaas, caprese, avocado & gezond

- Pizza & Borrelarrangement €42,50 pp 
Een pizza cruise op het water! Onbeperkt verse pizza op de boot uit onze eigen pizza-oven! Dit arrangement bestaat uit onbeperkt verse pizza en open bar (onbeperkt bier, wijn en frisdrank).

- BBQ & Borrelarrangement €47,50 pp 
Een BBQ op het water! Keuze uit 5 soorten vlees, een salade, stokbrood met smeersels en open bar (onbeperkt bier, wijn en frisdrank).

- Wijnproeverij €22,50 pp 
Zes verschillende soorten wijn in combinatie met bijpassende borrelhapjes. 

- Bierproeverij €22,50 pp 
Zes verschillende soorten bier met bijpassende borrelhapjes.

Activiteiten en combinaties 

Suppen + Varen + Arrangement 
We beginnen de dag met een leuke Sup-tocht van 2,4 KM van het vertrekpunt naar het aankomstpunt. Bij het het aankomstpunt ligt een grote sloep klaar waar de BBQ of pizza-oven al aan het voorverwarmen is. Onder het genot van een drankje en een muziekje volgt een rondvaart van 3 uur, waarin jullie lekker kunnen napraten en kunnen genieten van een heerlijke maaltijd op het water. 

Beachvolleybal + Varen + Arrangement 
We beginnen de middag met een beachvolleybal toernooi. Na afloop volgt er een prijsuitreiking op een grote sloep waar de BBQ/Pizza-oven al aan het voorverwarmen is. Onder het genot van een drankje en een muziekje volgt een rondvaart van 3 uur, waarin jullie gezellig kunnen napraten en kunnen genieten van een rondvaart inclusief maaltijd over de binnenwateren van Rotterdam.

Heeft u vragen of wilt u reserveren? Neem dan contact op via telefoon of whatsapp op 0611456107

 

Ligging uitje

De op- en afstapplaats bevind zich aan de Rotte in Rotterdam. Aangepaste op- of afstapplaats mogelijk in overleg.  

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!