Single in 1 dag

  • Rocktown studios
  • 8 - 18 personen
  • 20393
  • Beschrijving

Overdag samen uit... 's avonds single.
Op zoek naar een uniek bedrijfsuitje waarbij teambuilding en creativiteit de hoofdrol spelen? Maak met je collega’s, team of vrienden/vriendinnen een cd in professionele geluidstudio.

De legendarische Rocktown Studios in Rotterdam (waar o.a. Golden Earring, Guus Meeuwis, Herman Brood, Anouk, James Blunt, Tony Hadley (Spandau Ballet)  e.v.a. werkten) heeft nu wel iets heel bijzonders; RockTown Studios opent de deuren nu ook voor bedrijven (en particulieren) om in groepen van 8 tot 18 man (per keer) samen te werken aan jullie eigen single!

Hoe werkt het?
Producer, muzikant en studio-eigenaar Ocki Klootwijk begeleidt jullie in het proces van het schrijven van een tekst op een bestaand nummer. Daarna zingen jullie in groepjes van 3-6 de tekst in.

Het draait allemaal om samenwerken, creatief zijn en vooral veel lol en plezier beleven. Maak jij een tekst over de baas of jullie nieuwe product? Over jullie jubileum of vriendin die gaat trouwen?

Tussen de bedrijven krijg je een kijkje in de keuken van een professionele studio en hoe dat nu eigenlijk werkt. Onder het genot van een hapje en een drankje kom je in drie uur meer te weten over jezelf, je collega’s/vrienden en je werk. Willen jullie video-opnamen van jullie performance. Dan kan dit ook! Een cameraman volgt jullie door het hele proces. Aan het eind van de middag krijg je dan niet de gebruikelijke CD, maar een DVD.

Neem contact op met Ocki en ontdek wat er allemaal mogelijk is. Dit kan via het aanvraagformulier.

Ligging uitje

Rotterdam

Eenvoudig te bereiken met openbaar vervoer. Parkeergarages in de buurt.

 

 

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!