Sherlock Holmes

  • Liz Events
  • 6 - 400 personen
  • 10962
  • Beschrijving

Het is menens: de stad wordt opgeschrikt door een gruwelijke moord en jullie moeten ’m oplossen. Een levensechte Cluedo-puzzel die feestgangers scherp houdt. Sherlock Holmes is het perfecte uitje voor doordenkers, speurneuzen en nieuwsgierige aagjes!

De stad is in rep en roer als de politie het verminkte, levenloze lichaam van een jonge vrouw uit het water takelt. Wie heeft deze brute moord op zijn geweten? De omwonenden verkeren in shock, de dader is spoorloos verdwenen en het rechercheteam tast in het duister. Hoog tijd om een detective met een onberispelijke reputatie in de arm te nemen… Jou dus!

Als een ware Sherlock Holmes combineren jullie logica en inlevingsvermogen met veldwerk om de voorafgaande gebeurtenissen te reconstrueren en zo het moordmysterie op te lossen. Speur met je team door de stad naar aanwijzingen over het moordwapen. Win het vertrouwen van getuigen, want die hebben vaak waardevolle informatie over het uiterlijk van de dader. En, last but not least, leg je al je ingevingen direct vast op de gevoelige plaat – of je loopt het risico dat een andere detective met de eer gaat strijken. Ben je erachter waar de moord is gepleegd? Even een fotootje! Weet je ook hoe? Foto!

Vergeet misdaadromans, CSI en Cluedo. In deze meeslepende Sherlock Holmes-citygame steek je de handen uit de mouwen. Een eersteklas breinbreker die van elk bedrijfsuitje, jubileum en vrijgezellenfeest een avontuur maakt!

Sherlock kun je heel goed in verschillende teams tegelijk tegen elkaar spelen! Welk team lost de moord op?

Voorbeeld Dagindeling. We kunnen de tijden geheel naar wens aanpassen.
14.30 – 15.00 Aankomst met een drankje, uitleg programma
15.00 – 16.30 Spel Sherlock Holmes
16.30 – 17.00 Einde spel, napraten onder het genot van een drankje

Inclusief

  • Professionele Begeleiding
  • Gebruik materialen
  • Foto's
  • Prijs winnende team
  • Eventuele catering


NIEUW!! Doe Het zelf Arrangement | 15,- p.p.
Uitje organiseren maar te maken met een beperkt budget? Dan biedt een doe-het-zelf spel de uitkomst. Doe-het-zelf spellen zijn uitjes die je speelt met je eigen smartphone en zonder spelleider. Op deze manier kan je al een uitje organiseren voor slechts 15 euro per persoon.

Ligging uitje

Het spel kan in elke stad of dorp gespeeld worden, waarbij de kaart kan worden aangepast naargelang de locatie. 

Onderstaand een overzicht van de locaties waar Sherlock Holmes kan worden gespeeld. Staat uw stad er niet tussen? Niet getreurd, neem contact met ons op en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Een greep uit onze locaties:
Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Apeldoorn, Assen, Bergen, Bergen op Zoom, Breda, Castricum, Delft, Den Bosch, Den Haag, Den Helder, Deventer, Doetinchem, Dordrecht, Drachten, Edam, Ede, Eindhoven, Emmen, Enkhuizen, Enschede, Franeker, Goes, Gorinchem, Gouda, Groningen, Haarlem, Harderwijk, Harlingen, Heerenveen, Heerhugowaard, Hengelo, Hilversum, Hoorn, Joure, Kampen, Leeuwarden, Leiden, Lelystad, Maastricht, Meppel, Middelburg, Monnickendam, Naarden, Nijmegen, Purmerend, Roermond, Roosendaal, Rotterdam, Schagen, Sneek, Tiel, Tilburg, Uden, Utrecht, Venlo, Vlissingen, Volendam, Waalwijk, Weert, Weesp, Wijk bij Duurstede, Woerden, Zaandam, Zaltbommel, Zutphen, Zwolle.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!