Sfeervol genieten bij Kasteel Limbricht

  • Landgoed Kasteel Limbricht
  • 10 - 2500 personen
  • 22194
  • Beschrijving

Goed gezelschap, lekker eten, bijzonder entertainment en een unieke setting! Sfeervol genieten bij Landgoed Kasteel Limbricht! Kies uit diverse activiteiten als een bierproeverij met bieren uit eigen brouwerij, een boogschietworkshop, een percussie workshop, een quiz, een steptocht door de prachtige natuur of een van de andere activiteiten. Combineer dit met een lunch, borrel, diner of feestavond en trakteer uw gasten op een onvergetelijke dag.

Activiteiten
Ieder gezelschap is uniek! Ditzelfde geldt voor ons uitgebreide aanbod. Van een percussie- of boogschietworkshop tot een wijnproeverij of bierproeverij met bieren gebrouwen in de eigen brouwerij. Ook bieden we de mogelijkheid om het prachtige landschap te verkennen in de vorm van een autorally, steptocht of wandeling. Ook nog een formeel gedeelte? Geen probleem, in de Vergaderburcht beschikken we over alle faciliteiten om ook dit tot in de puntjes te verzorgen. 

Catering
Van een broodje hamburger van de Green Egg, Smoker of Ofyr tot Oesters en zalm op de huid gebakken. Of u nu kiest voor een barbecue, walking diner of buffet ons keukenteam zorgt ervoor dat u gasten aan niks te kort komen. Onze eventmanagers vertellen u graag meer over de mogelijkheden om samen tot een passende invulling te komen. 

De voordelen op een rijtje
- Eigen persoonlijke eventplanner;
- Voor gezelschappen van 10 tot 2500 personen
- Combinatie activiteit met lunch, diner of borrel
- Goed toegankelijk (vanaf A2 5 minuten rijden)
- Prachtige historische zalen
- Catering op maat & gratis parkeren
- Combineer ook met workshop of activiteit

Neem contact op en laat u verrassen door de oneindige mogelijkheden!

Ligging uitje

Landgoed Kasteel Limbricht is centraal gelegen in Limburg en slechts 5 minuten rijden vanaf de A2. Ook beschikt het kasteel over ruim voldoende gratis parkeerplekken. 

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!