Rondje Rotterdam met Rotterdamse artiest (of stadsfanaat)

  • Pegasus
  • 10 - 100 personen
  • 24592
  • Beschrijving

Beleef samen met jouw gezelschap een geweldige dag in Rotterdam samen met een Rotterdamse artiest! 

Rondje Rotterdam biedt jou en je gezelschap een dagje uit in Rotterdam wat gegarandeerd lachen en plezier zal zijn. Denk aan een bedrijfsuitje, teamuitje, klantenuitje of vriendenuitje. Ieder Rondje Rotterdam is een schoolreisje voor volwassenen. Geef er een eigen invulling aan, jij beslist! Per bus, boot of liever te voet? Daarnaast ook borrelen, dineren, feesten? Alles is mogelijk. Dit alles onder begeleiding van een bekende Rotterdammer zoals: Simon Stokvis, Roel Pot, Jack Kerklaan of Joris Lutz.

In samenwerking met onze Rotterdamse horecapartners en uitgebreid netwerk maken wij het gezellige groepsuitje in Rotterdam compleet. Kies een thema, artiest of gids en wij regelen de rest. Het script kunnen wij aanpassen naar de samenstelling van het gezelschap en de reden van het uitje, waardoor het een onvergetelijke belevenis zal zijn met een persoonlijke twist.

Wij stellen een uniek Rondje Rotterdam samen en ontzorgen zoveel mogelijk. Draaiboeken, gepersonaliseerde uitnodigingen en een host die op de dag zelf alles goed begeleidt, maakt het mogelijk om volop van deze dag in Rotterdam te genieten. 

Rondje Rotterdam is ook te combineren met andere activiteiten, zoals een RIB Adventure, escaperoom, tabletgame, bierproeverij en nog veel meer. Op deze wijze wordt jullie bezoek aan Rotterdam wel heel bijzonder.

Voor meer informatie vult u het contactformulier in en wij nemen contact op!

Ligging uitje

Rotterdam

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!