Rijden in een Twizy

  • Renzy Electric GPS Audio Tours
  • 2 - 18 personen
  • 24605
  • Beschrijving

Beleef samen met collega's of team urenlang plezier en avontuur in de buitenlucht met de GPS audiotours van Renzy. Laat de standaard activiteiten zoals bowlen, paintball, laser gamen, teambuilding en de gebruikelijke strandspellen achterwege en probeer een keer iets nieuws!

De tours in milieuvriendelijke 2-persoons Twizies zijn origineel en zorgen gegarandeerd voor een onvergetelijk teamuitje, bedrijfsuitjeof groepsuitje. De GPS audiotours laten jullie op eigen houtje en op een duurzame manier de mooiste plekken die Zuid-Holland rijk is ontdekken, zoals het robuuste Duin en kustgebied, de schilderachtige polders en windmolens in het Groene Hart, de Bollenstreek met de vele historische verborgen schatten, pittoreske dorpjes, tulpen en zomerbloemen.  

Rijden in een Twizy is al een beleving op zich… Hij rijdt geruisloos en het unieke open en eigentijdse design van de Twizy geven je een gevoel van vrijheid. Je voelt, ruikt, hoort en beleeft direct waar je rijdt! Niet vergeten te zwaaien hè, want onderweg hebben jullie veel bekijks!

Natuurlijk rijden jullie niet zomaar wat rond, we hebben een aantal prachtige routes uitgestippeld met verschillende thema’s, zoals: Duin & Strand, Hollands Landschap, Historie & Kastelen en Duin & Zomerbloemen. De GPS navigatie met een voorgeprogrammeerde route zal jullie tijdens de 3-uur durende tour van begin tot eind begeleiden en de informatieve audiogids aan boord van de Twizies vertelt onderweg interessante info over de streek en bezienswaardigheden. Stap in & laat je verrassen!

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

Ligging uitje

De tours worden gereden in de omgeving van de wereldberoemde Duin & Bollenstreek in Zuid-Holland 

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!