Relaxmobiel op locatie

  • vital forest
  • 10 - 500 personen
  • 19625
  • Beschrijving

Relaxmobiel op locatie

De Relaxmobiel van Vital Forest is een ontspannen activiteit op jouw locatie/evenement en een geweldig cadeau voor iedereen!

De krachtige combinatie van massage en mooie thema’s met natuurbeelden, geluiden en geuren zorgen voor een effectief en onvergetelijk ontspanmoment.

Eén ontspansessie duurt 15 minuten.

Tijdens een ontspansessie in de Relaxmobiel worden al je zintuigen geprikkeld om te ontspannen. Je kiest eerst een thema en beleeft   vervolgens bijvoorbeeld een boswandeling, ruikt een door jou gekozen seizoensgeur en geniet bij de openhaard van een lekkere massage.

Na afloop van de ontspansessie heb je meer energie, ben je relaxed en kan je er weer tegenaan! 

ONTSPAN & HERSTEL in de Relaxmobiel van Vital Forest!
Geniet van een lekkere massage en de kracht van mooie natuurbeelden, geluiden en zelfs rustgevende seizoensgeuren! In 15 minuten ontdek je het belang van een ontspanmoment op de (werk)dag, doordat je direct de effecten ervaart.

GENIETEN VAN EEN LEKKERE MASSAGE
De Relaxmobiel bevat een luxe massagestoel. Start met één druk op de knop een massage en ervaar direct de voordelen van soepelere spieren en een betere bloedsdoorloop.

BELEEF UNIEKE THEMA’S
Vital Forest maakt elk seizoen natuurbeelden en geluiden van mooie locaties. In de Relaxmobiel beleef je bijvoorbeeld een mooie vlindervallei met een frisse lentegeur of een mooie Zomerse wandeling door de Leenderheide met citrusgeur.

ERVAAR DE VOORDELEN VAN AROMATHERAPIE
Elk thema is gekoppeld aan een etherische seizoensgeur. Geniet bijvoorbeeld van een verfrissende lentegeur met grapefruit en lavendel, de zomercitrus of de warme geur van kaneel en dennen.

Prijs: De prijs van de Relaxmobiel op locatie is afhankelijk van het aantal dagen en de totale afstand. De afstand wordt berekend vanaf Arendonk BE (2370) of Alphen aan den Rijn (2408NK).

Vul voor een vrijblijvende offerte, meer informatie  of voor  vragen onderstaand aanvraagformulier in.

Ligging uitje

De Relaxmobiel op locatie kan op elke gewenste locatie geplaatst worden. 

Zoals in Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Scheveningen, Dordrecht, Leiden, Delft, Rotterdam, Utrecht, Den Bosch, Eindhoven, Tilburg, Breda, Roosendaal, Waalwijk, Goes, Maastricht, Nijmegen en Bergen op Zoom en Zoetermeer. 

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!