Reis om de Wereld (Teambuildingsactiviteit)

  • ABC Events
  • 20 - 1000 personen
  • 10542
  • Beschrijving
Dit is een coronaproof bedrijfsuitje!

Jules Verne schreef er al over in 1873, een reis om de wereld. Hierbij gaat de hoofdpersoon een weddenschap aan, waarbij hij zegt dat hij in 80 dagen de wereld rond zal gaan. Zoals de hoofdpersoon van het boek in verschillende landen steeds weer voor uitdagingen komt te staan, zo zullen de verschillende teams het tegen elkaar opnemen in diverse spellen, die binnen de traditionele cultuur vallen van een bepaald land.

Dit evenement kan uitgevoerd worden op één van onze vaste locaties, of een locatie naar keuze en kan zowel binnen als buiten uitgevoerd worden. Voor welke locatie er ook gekozen wordt, wij zorgen ervoor dat alle onderdelen klaar worden gezet en dat wij gereed zijn om jullie te ontvangen.

Vervolgens komen de deelnemers aan en heten wij deze van harte welkom. Hierna zullen de gasten de eerste uitleg ontvangen over de verschillende spellen. Hierna wordt de teamindeling (bekend) gemaakt en kunnen we starten met onze "Reis om de wereld". Tijdens de reis komen de volgende landen en spellen voorbij:

Amerika
        Ultimate Frisbee
Engeland       Mega Darts

Griekenland  Katapult bouwen
Schotland      Highland Games
Venezuela     Blaaspijp schieten
Nederland     Appel- en snoephappen
Mexico          Laddergolf
Zuid Afrika    Jenga
Italie            Toren van Pisa bouwen

Frankrijk       Jeux de boules
Japan            Go het Japanse spel
Mongolie       Reuze Mikado
Engeland       Criket
Duitsland       Simultaan Sjoelen
En nog veel meer spellen

Coronaproof:
Doordat er kleinere groepen worden gemaakt, is het altijd mogelijk om 1,5 meter afstand te houden. Al onze evenementen zullen starten met een korte anti-pandemie-training. Hierbij zult u op ludieke wijze uitleg krijgen over handen wassen, mondkapjes op- en afdoen en afstand houden van elkaar.

Voor meer informatie en of vragen, vul het onderstaand aanvraagformulier in!
Ligging uitje
Trefwoorden
teamverband, teambuilding, teambuildingopdrachten, bedrijfsuitje, teambuilding spellen, uniek bedrijfsuitje, samenwerking, teamspirit, landen vereniging, ideaal uitje voor jong en oud.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!